Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2011 Arkadaşlar orta kolçağım kırılmıştı dün onu tamir etmek için orta konsolu söktüm. Resimleri aşama aşama anlatıcam sizlere Lazım olan takımlar: 20 numara tors tornavida 10 açık ağız anahtar yıldız anahtar ama 10 tornavida daha makbule geçer. İnce tornavida Kırılmış kolçağın görüntüsü Önce arabanın ön alt kısmındaki bakalitleri söküyoruz sürücü kısmında 2 adet yolcu kısmında 1 adet tors civatamız bulunmakta. Bu civataları söküp bakaliti öne doğru ittiğimizde tırnaklarından kurtulacak ve demonte olacaktır. Ondan sonra arka kısma geçiyoruz. Ordaki küçük eşya gözünü ve kağağı çekerek yerinden çıkartabilirsiniz. Kapaklar çıktığında Aşağıda bulunan resimdeki görüntü meydana çıkacak Sağda ve solda 3 er adet 20 tors civata bulunmakta. O civataları söktükten sonra. Siyah plastik iskeleti araca sabitleyen 2 adet 10 civata bulunmakta onları söküyoruz. ondan sonra tekrar ön kısma geçiyoruz Elfreni kapağını söküyoruz arka kısmından ince bir tornavida ile yaralamadan dikkatlice tırnaklarından kurtarıp çıkartıyoruz. Ondan sonra vitesin kapağını söküyoruz. Vites topuzunusaat yönünün tersine doğru çevirerek çıkartıyoruz. Tornavida ile gösterdiğim yerden nazikçe kaldırıp tırnaklarından kurtarıyoruz. Ondan sonra küllüğü çıkartıp küllüğü sabitleyen küçük plastik parçayı söküyoruz. Dikkat etmemiz gereken nokta küllüğü çıkarttığımızda direk çekmiyoruz arkasında çakmağın 2 adet elektrik soketi bulunuyor onları söküp küllük kısmını komple çıkartıyoruz. küllüğü çıkarttıktan sonra hemen alttaki 2 adet 10 civatayı söküyoruz. Bütün civatalarımız bitti Artık orta konsolumuz demonte halde sadece tırnaklarından kurtarmamız gerekli. Elfrenini abanarak çekebileceğimiz en yüksek seviyeye kadar çekiyoruz. Ardından orta konsolun arka bölümünü havaya kaldırıp geriye doğru çekiyoruz. Onun ardından orta konsolun ön kısmınıyukaru kaldırıp Küllük bölümünün üstüne çıkartıyoruz ondan sonra arkayı kaldırıp orta konsolu çıkartıyoruz. Bu kadar çeşitli hareket yapmamızın sebebi elfreni kolundan dolayı çıkartması biraz alengirli oluyor. Ondan dolayı biraz dansözlük yapıyoruz Airbag beynimizde orda duruyor. Yerini merak edenler için çektim Kolay gelsin arkadaşlar. Resimlerin ve anlatımın Bütün hakkı www.focusclubtr.com'a aittir. izinsiz başka sitelerde kullanılaması rica olunur.. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Ben yeteri kadar dansözlük yaptıramadım herhalde el freni yüzünden tam çıkartamamıştım gerçi el freni çok kalkmıyor bende ama o şekilde de işimi görmüştü.Paylaşımın resimli olması güzel olmuş ellerine sağlık.Ghia modeller haricinde arka taraftaki vidalara farklı şekilde ulaşılıyor.Konsolun arka kısmındaki büyük boşlukta tornavida yardımıyla açılabilecek ufak bir kapak var vidalar onun altında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 coll ve trend modellerinin orta konsolunun arka vidalarının resminide senden bekliyoruz Belen abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Eline sağlık Ogünüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Bu ne sabırdır,bu ne kararlılıktır Allahım yaa....Zamanın bol galiba Ogün...Evlenip Çocuk olunca görücem seni bööle uğraşabilicen mi arabanla.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2011 Bu ne sabırdır,bu ne kararlılıktır Allahım yaa....Zamanın bol galiba Ogün...Evlenip Çocuk olunca görücem seni bööle uğraşabilicen mi arabanla.. Değil araçları sökmek, eskisi gibi ıncık cıncık temizlemeye bile hevesim kalmadı şahse! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Çocuğu büyüttükten sonra ona yaptıracak bu işleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Aynen otomobil mekaniğinin inceliklerini öğreteceğim ona 5 yaşından itibarende go karta başlayacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 8 yaşında F1 pistlerinde göreceğiz sanırım...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 yok daha neler benden daha iyi viraj dönmesi benim için yeterli Gerisi onun büyüdüğündeki ilgi alanları ve hobileriyle değişiklik gösterir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Çocuğa araba sürdürmeyi öğreticeğine kızları,nasıl -t-"avlayacağını" ve nasıl "gönüllerini" hoş tutacağını öğret kardeşim...Arabayla mı ergenlik enerjisini boşaltacak garibim...eheheheeüeeee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 iyide oglan olacagı kesinmi kardeşim...ya kız olursa ogünü barbie bebeklerle oynarken hayal edip güleyim bari...ne arabası...ne savaş oyunu...evcilik oynayacak onunla bubası....hahahhahaa.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Kız olması araba kullanmasına engel değil abicim kız yada erkek otomobil tutkusunu aşılicam yaşlılığımda beraber V8 söküp toplicaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Sözen Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 coll ve trend modellerinin orta konsolunun arka vidalarının resminide senden bekliyoruz Belen abi ellerinize sağlık güzel anlatım olmuş birşey sormak istiyorum benim kolçak sağlam ben sadece kolçağı sökmek istiyorum gösterdiğiniz heryeri sökmeden kolçak sökülebilirmi yada kolçağın üst kapağındaki deri kaplı kısım yalnızca sökülebiliyormu bendeki sorun deri kaplı kısımdaki yırtık ve çatlaklar ben deriyi yeniden kaplamak istediğim için sökmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 ellerinize sağlık güzel anlatım olmuş birşey sormak istiyorum benim kolçak sağlam ben sadece kolçağı sökmek istiyorum gösterdiğiniz heryeri sökmeden kolçak sökülebilirmi yada kolçağın üst kapağındaki deri kaplı kısım yalnızca sökülebiliyormu bendeki sorun deri kaplı kısımdaki yırtık ve çatlaklar ben deriyi yeniden kaplamak istediğim için sökmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar Hatırlamaya çalışıyorum ama o kadar çok zaman oldu ki. Çıkaramıyorum şu anda ne desem yalan incelemem lazım tekrar. Yarın akşam iş çıkışı bi bakıp yardımcı olmaya çalışırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap