Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar sorum biraz garip gelebilir.Servise gittiğimde ustaya arabamın ön yüksekliğinin diğer Focus Titaniumla burun buruna yanaştırıp baktığımda daha düşük göründüğünü söyledim.Hatta servistede aynısını yaparak kontrol ettik ve benim arabam daha düşük seviyesi.Şimdi usta lastikden olabilir dedi ama kontrol ettiğinde normal olduğunu gördü.Son olarak bana bahane gibi geldi Ecoboost ların önü daha alçak dedi.Bu konuda fikri olan var mı?Çünkü ben arabamın ön takımında sorun olduğunu düşünüyorum.Konfor çok düşük ufacık bir çukurda dahi kütür kütür vuruyor.Lastiğin hava basıncı çok yüksek olduğunda hani vururya aynı o şekilde vuruntu sesi geliyor.Saygılarımla.
Soru
Doğan Kurban
Arkadaşlar sorum biraz garip gelebilir.Servise gittiğimde ustaya arabamın ön yüksekliğinin diğer Focus Titaniumla burun buruna yanaştırıp baktığımda daha düşük göründüğünü söyledim.Hatta servistede aynısını yaparak kontrol ettik ve benim arabam daha düşük seviyesi.Şimdi usta lastikden olabilir dedi ama kontrol ettiğinde normal olduğunu gördü.Son olarak bana bahane gibi geldi Ecoboost ların önü daha alçak dedi.Bu konuda fikri olan var mı?Çünkü ben arabamın ön takımında sorun olduğunu düşünüyorum.Konfor çok düşük ufacık bir çukurda dahi kütür kütür vuruyor.Lastiğin hava basıncı çok yüksek olduğunda hani vururya aynı o şekilde vuruntu sesi geliyor.Saygılarımla.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
14
5
4
4
Popular Days
Mar 17
23
Mar 18
11
Mar 21
3
Mar 25
1
Top Posters For This Question
Doğan Kurban 14 posts
Ozan Kar 5 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Servet Ö. 4 posts
Popular Days
Mar 17 2014
23 posts
Mar 18 2014
11 posts
Mar 21 2014
3 posts
Mar 25 2014
1 post
Popular Posts
Ali G.
Merhaba, Birkac gundur foruma bakamadim ve de yazamadim. Evet servisteki Basteknisyenle birlikte yakindaki bozuk bir yolda denedik. Sonuc ayni ama servise gore bu normal degerler dahilinde. Bundan
Ozan Kar
e diğerlerinin günahı ne o zaman motor hafif olduğundan tabiki daha dengeli 1.0, yayıda ona göre farklı olmalı ki burnu havada kalmasın. Ancak bu yayla diğer araçlara göre daha düşük olması hala gari
Doğan Kurban
Eline sağlık
Bu soruda 38 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap