Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Ben değişiklik fark etmedim.. 5 ve 7.1 var... Ben ip4 kullanıcı yorumlarını merak ediyorum... yeniden doğdu diyenler var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Ben ip4 kullanıcı yorumlarını merak ediyorum... yeniden doğdu diyenler var Telefonda fark edilebilir şekilde düzelme oldu abi geçişler olsun klasörlerin açılması olsun hızlandı oyunlarda nispeten daha az kasıyor. Ama şarj konusunda pek bir değişiklik yok artık hücresel veriyi kapatıyorum zaten internet olmayınca çok bir şeye de bakılmıyor telde 1 gün çok rahat bir şekilde şarj bana yetiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Şarjı şarj cihazıyla mı yapıyorsunuz? birşey değişmez sadece şarj olma süresi değişir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 birşey değişmez sadece şarj olma süresi değişir. Ben eski HP telefonun şarj cihazıyla şarj ediyorum, daha uzun gidiyor (ya da bana öyle geliyor), bilgisayarla şarj edince doldu gösteriyor ama çabuk bitiyor (ya da yine bana öyle geliyor) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 iphone 5te bende fark etmedi aynen devam her akşam şarjda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap