Serdar Eryürekli Oluşturma zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 20, 2014 Yakalaşık 1 aydır youtube da açtığım videoların %90'ında ses var fakat görüntü yoktu. Chrome u güncelleştir dediler yaptım yine olmadı. Bu arada tarayıcım google chrome, diğer tarayıcılarda oluyor mu bilmiyorum. İnternette dolaşırken şöyle bir şey buldum: Eğer video açılıyorsa video üstünde sağ tuşa tıklayıp AYARLAR'a girin.Ayarlarda altta gördüğünüz sembollerden en baştakine tıklayınca açılan pencereden Donanım hızlandırmayı iptal edin.Tarayıcınızı kapatıp yeniden açın. Denedim ve gerçekten işe yaradı, bu kadar basit bir çözüm beklemiyordum. Açılan herhangi bir video da sağ tıklayıp ayarlar diyin ve ekranda Adope Reader başlıklı bir pencere çıkıyor, orada işaretli kısımı kaldırın bu kadar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Çözümünü benimde uzun zamandır aradığım bir sorundu. Laptop'ta ve cepte sorunsuz ancak masaüstünde video gelmiyordu, teşekkürler eve gidince bir deneyelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 teşekkürler eve gidince bir deneyelim Olur umarım. Haber et. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 aferin sana 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap