Burak Çınar Oluşturma zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 21, 2014 Saat 23.00 İtibariyle twitter'a erişim kapandı.. hayırlısı olsun diyorum Fakat dns değişitirip giren kullanıcılar 00.00-01.30 arasında durumla ilgili 1 milyon twit atmış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Millet VPN uygulamalarına yüklenmiş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Sayın Ankara Belediye Başkanı ne yapacak şimdi? Kapatmadan sonra attığı tvitler 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yetmez! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 an itibariyle twitter açık, herhangi farklı dns durumum yok. Twitter yazdım ve girdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 BTK dedi ki; "Yurt dışı merkezli söz konusu internet sitesi, Türk mahkemelerinin kararlarına uyarak hukuka aykırı içerikleri çıkardığı takdirde, tedbir amaçlı uygulanan erişimin engellenmesine son verilecektir." 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Twitter'ın içeriğini kendisinin filan yayınlaması gerekmiyor adamların bu dediklerini uygulamaları için. Milyarlarca Twit'i kontrol etmeye bütçe ayıracaklarını pek zannetmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Twitter'ın içeriğini kendisinin filan yayınlaması gerekmiyor adamların bu dediklerini uygulamaları için. Milyarlarca Twit'i kontrol etmeye bütçe ayıracaklarını pek zannetmiyorum. Mertcan böyle demiyor btk. Diyorki Daha önce silin dedik şu şu şu twiti ama duyarsız kaldılar onlar silinene kadar bende engelledim.. Hepsini kontrol et demiyor yani 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Twittera her türlü girebilenleri gören devlet büyüklerimizin bir sonraki hamlesi elektrikleri kökten kesmekmiş... Hadi hep beraber ev yapımı jeneratör nasıl yapılır öğreniyoruz. http://youtu.be/8gQ6eSduDDk Bu hızla devam edersek Japonyayı sollarız 3-5 seneye 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Sayın Ankara Belediye Başkanı ne yapacak şimdi? Kapatmadan sonra attığı tvitler Bir köyün delisi bu zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 İleri demokrasi bu olsa gerek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Amaçsız saçma sapan çocuksu işler bunlar. Tarih kitapları ne imparatorlar, padişahlar, krallar yazıyor. Allah aşkına bunu yazmasın. "Dönemin hükumeti twittera erişimi yasakladı"... Gidin doğru dürüst işinizi yapın sizene twitterdan twitter külliyen kapansa biz başka yerde konuşamıycaz bunları sanki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Buna çok güldüm... 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Cem Yılmaz: Son çıkan kapatsın beyler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Çelikkanat Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Ileri demokrasi gumbur gumbur geliyor !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap