Doğancan Kapıcı Oluşturma zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 21, 2014 Herkese merhaba, beyaz mk2 beyaz aracıma cam filmi ve rüzgarlık taktırmayı düşünüyorum. Önlere 1 arkalara 2 yaptırmak istiyorum. Öğleden sonra aracım gelecek yakın zamanda yaptıran oldu mu ? Fiyatlar hakkında bilgilendirebilir misiniz ?Ona göre bütçe ayıracağım. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 rüzgarlıkları sevmedim gitti (zevk meselesi tabi) cam filmi için kalite kalite var fiyatlar değişiyor.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 rüzgarlık dediğiniz şu kapı üstüne takılan şey mi? zevk meselesi ama bence kötü görünüyor... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 rüzgarlık dediğiniz şu kapı üstüne takılan şey mi? zevk meselesi ama bence kötü görünüyor... Ta kendileri, Acıkcası hic görmedim rüzgarlık takılı focus zaten taktırmadan önce bi tutup bakacagım farklı araclarda gördügümde güzel duruyordu fakat focus icin konusamıyorum. Cam filmlerini iyi bisey istiyorum aslında sormamın amacı ön 1-arka 2 trafik sıkıntı yapar mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Ta kendileri, Acıkcası hic görmedim rüzgarlık takılı focus zaten taktırmadan önce bi tutup bakacagım farklı araclarda gördügümde güzel duruyordu fakat focus icin konusamıyorum. Cam filmlerini iyi bisey istiyorum aslında sormamın amacı ön 1-arka 2 trafik sıkıntı yapar mı ? trafik polisine bağlı bir durum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Anladım Serdar bey. Cam filmi olarak marka öneriniz varmıdır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Cam filminin her derecesi yasak şu an. Ama fazla abartı olmadıkça ve siz artistlik yapmadıkça sorun olacağını sanmam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Anladım Serdar bey. Cam filmi olarak marka öneriniz varmıdır ? önereceğim bir marka yok ben taktırdım ama markasını hatırlamıyorum Cam filminin her derecesi yasak şu an. Ama fazla abartı olmadıkça ve siz artistlik yapmadıkça sorun olacağını sanmam bak nuri abin trafik polisi gerekli cevabı vermiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Cam filminin her derecesi yasak şu an. Ama fazla abartı olmadıkça ve siz artistlik yapmadıkça sorun olacağını sanmam 1 numara atıp insan gibi kullanmayı öğrenirsem sorun olmayacak inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 1 numara atıp insan gibi kullanmayı öğrenirsem sorun olmayacak inşallah ehliyet ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 ehliyet ? Foruma kaydolmadan 4 gün önce teslim aldım abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Foruma kaydolmadan 4 gün önce teslim aldım abicim yaşın 17 yazıyor hadi kazasız belasız sürüşler o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Teldeyim suan ama doğum tarihimi kayıt olurken yanlıs yapmıs olabilirim (galiba ayı yaptım) teşekkür ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Film olarak 3M tavsiye ederim son 2 aracımda da vardı ve çok memnunum. Bu aracımda 3 yıldır var ve bir gram solma bile yok. Tabi biraz pahalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 (düzenlendi) Ooo taze ehliyetli bir arkadaş Focus'un neredeyse hiç bir kasasına cam rüzgarlığı yakışmıyor onu geç bence. Ona vereceğin minimum 100tl'ye daha güzel şeyler alınabilir. Cam filminide yaptırırken kaliteli bir şey yaptır ki ilerde solma-sarkma-çizik v.s gibi sorunlar çıkarmasın sana. 4 yan + 1arka olmak üzere orta halli bir şeyler 200-300'den başlar rahat ki marka ve kalite büyüdükçe fiyatta büyür. He ne olur bunu yaptırırsın 5-6 sene arkana bakmazsın 100liralık yaptırırsın 2 senede bir bıkarsın solukluğundan,çiziğinden bilmem neyinden. Son ses müzik açıp,orda gazlıyım burda yanlıyım,sislere zenon takıp gece milletin gözünü çıkarayım havasında olmazsan kolay kolay bir şey demez polis amcalar. Tabi şehrede bağlı,ben Eskişehir'de daha cam filminden ceza yiyen duymadım,tanıdıklarımın hepsinin aracı filmli üstelik , ben güvenebileceğim yer bulamadığımdan yaptıramadım hala o ayrı Mart 21, 2014 Semih G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap