Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 1 numara atıp insan gibi kullanmayı öğrenirsem sorun olmayacak inşallah Şöyle anlatıyım sana dün bir otobüs durdurduk bizi görerek kırmızı ışıktan geçti. Bu şöför arkadaşın bir kaç eksiği daha varmış evrakları kontrol ederken fark ettik. Biz çalışan diye insanlık yapıp tek kırmızı ışıktan yazacaktık. Sadece susup tek ceza ya razı gelseydi güzelce gidecekti. Ama arkadaş hem agresif davrandı ve hakaret boyutuna ulaşan konuşmalar yapınca bizde gerekeni yaptık. Cezası 172 den 600 küsüre çıktı puanı da 20 den 60a. Ha yapılan işlemlerin hiç biri haksız değil ve illegal hiç bir ceza uydurmadık biz. Kısaca trafik ceza yazmaz sürücü ceza yazdırır Biz ceza yazmak için can atmıyoruz sonuçta para kolay kazanılmıyor ama karşıdaki insanda efendice hatasını anlayıp çok konuşmasa hiç sorun yok 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Şöyle anlatıyım sana dün bir otobüs durdurduk bizi görerek kırmızı ışıktan geçti. Bu şöför arkadaşın bir kaç eksiği daha varmış evrakları kontrol ederken fark ettik. Biz çalışan diye insanlık yapıp tek kırmızı ışıktan yazacaktık. Sadece susup tek ceza ya razı gelseydi güzelce gidecekti. Ama arkadaş hem agresif davrandı ve hakaret boyutuna ulaşan konuşmalar yapınca bizde gerekeni yaptık. Cezası 172 den 600 küsüre çıktı puanı da 20 den 60a. Ha yapılan işlemlerin hiç biri haksız değil ve illegal hiç bir ceza uydurmadık biz. Kısaca trafik ceza yazmaz sürücü ceza yazdırır Biz ceza yazmak için can atmıyoruz sonuçta para kolay kazanılmıyor ama karşıdaki insanda efendice hatasını anlayıp çok konuşmasa hiç sorun yok şu demek oluyor ki insanın birbirine saygısı olduktan sonra sıkıntı yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 şu demek oluyor ki insanın birbirine saygısı olduktan sonra sıkıntı yok Bence de... O kadar ceza yedim bir kere bile demedim ki ya şöyle ya böyle yazma etme. Hak ediyorsan sus arkadaş ağlama, en azından gururlu ol. Kimse kimseye de keyfi ceza yazmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 şu demek oluyor ki insanın birbirine saygısı olduktan sonra sıkıntı yok Aynen öyle oluyor Bi buyrun memur bey demek var bir de Allah belanızı versin demek var. Size nasıl hitap edilirse sizde ona göre şekil almazmısınız sonuçta Bence de... O kadar ceza yedim bir kere bile demedim ki ya şöyle ya böyle yazma etme. Hak ediyorsan sus arkadaş ağlama, en azından gururlu ol. Kimse kimseye de keyfi ceza yazmaz. Kimse kimseye de keyfi ceza yazmaz. Bu söz herşeyi özetliyor. Keşke herkes böyle düşünse 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Benim arabamda LLumar marka cam filmi var.bu marka kalitelidir.Çizilmez,güneşte rengi solmaz..Aynı şeyler 3M içinde geçerli. Fazla ucuz markalara kaçmayın derim,yoksa güneşte rengi didip mor bir renge dönüşüyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Yurtsever Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 (düzenlendi) Ankarada çok bilindik biyere gittik film için 3M e 300 lira Guard marka filme de 250 lira istediler. Arkadaşın tanıdığı biyere gittim balgatta Guard marka çizilmez filmi 100 liraya çektirdim normalde gelenlere de 150 lira istiyolar. Ama şöyle bi durum var ben 5 cama da 2 numara çektirdim düşündüğümden biraz koyu oldu gündüz sıkıntı görünmüyo da gece biraz koyu kalıyo Mart 21, 2014 Musa Yurtsever tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Bostan Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 selam merhaba yeriniz yakın ise ben ford agrasta alışmaktayım sıfır satışta kendi bünyemizde tuning şirketimiz var bayimizde yapmaktayız komple en ön cam hariç 350 tl ye yaparız suntek marka cam filmi kullanmaktayız 2 yıl garantili Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıdvan Kargın Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 bn bügün focus 3 üme çektiridm sadce ön iki cama sonax da aswf marka ömür boyu garantili tek filmmiş öyle dediler arka karartmalı camlarla birebir aynı renk yaptırdım 150tl ama hakkını verdiler aracın içini buharlı temizlik dahil detaylı temzliğinide yapıp aracı verdiler biraz pahalı ama güzel oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Kardeş önlere 1 arkaya 2 yaptırma hepsi aynı tonda olsun öbür türlü biri açık biri kapalı hoş durmuyor. Rüzgarlığında bir işlevselliği yok gerek yok taktırmana. Ben 5 camı 120 ye yaptırdım taş gibi duruyor hala filmler. 1.5 yıl oldu yaptıralı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Kardeş önlere 1 arkaya 2 yaptırma hepsi aynı tonda olsun öbür türlü biri açık biri kapalı hoş durmuyor. Rüzgarlığında bir işlevselliği yok gerek yok taktırmana. Ben 5 camı 120 ye yaptırdım taş gibi duruyor hala filmler. 1.5 yıl oldu yaptıralı bn bügün focus 3 üme çektiridm sadce ön iki cama sonax da aswf marka ömür boyu garantili tek filmmiş öyle dediler arka karartmalı camlarla birebir aynı renk yaptırdım 150tl ama hakkını verdiler aracın içini buharlı temizlik dahil detaylı temzliğinide yapıp aracı verdiler biraz pahalı ama güzel oldu selam merhaba yeriniz yakın ise ben ford agrasta alışmaktayım sıfır satışta kendi bünyemizde tuning şirketimiz var bayimizde yapmaktayız komple en ön cam hariç 350 tl ye yaparız suntek marka cam filmi kullanmaktayız 2 yıl garantili Benim arabamda LLumar marka cam filmi var.bu marka kalitelidir.Çizilmez,güneşte rengi solmaz..Aynı şeyler 3M içinde geçerli. Fazla ucuz markalara kaçmayın derim,yoksa güneşte rengi didip mor bir renge dönüşüyor. teşekkür ederim değerli bilgi ve yorumlarınız için, Çok yakın bir abim yedek parçacı. Onun tavsiyesiyle bir yeri aradı ve adresi verdi git seni bekliyorlar dedi. Gittim TuningCadde Kağıthane'de Lumar marka cam filmini 2 numara 5 camı 70 TL ye çektirdim. Normalde 150-170 gibi fiyatlara çekiyorlarmış. Aynı zamanda hayalini kurduğum turuncu parklarımıda taktırdım(arıza lambası yakmayan-2 ledli vardı sadece olsun dedim) Fotoğraflar alttadır. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Hayırlı uğurlu olsun o zaman. Güzel fiyat. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Hayırlı uğurlu olsun o zaman. Güzel fiyat. Teşekkürler, bir kilo baklavayla gideceğim yanına inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Arabayı tüm camlara güneşin vurabileceği bir konumda bırak kardeş boşluklar varsa oraları kurutuyor. Hayırlı olsun güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Lumar marka için bayağı ucuz fiyat.Güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Arabayı tüm camlara güneşin vurabileceği bir konumda bırak kardeş boşluklar varsa oraları kurutuyor. Hayırlı olsun güle güle kullan Lumar marka için bayağı ucuz fiyat.Güle güle kullanın.. Teşekkürler, Tanıdık olması şart. 150-170 gibi fiyattan 70 tl vererek işi bitirdim. Normal şartlarda gerçekten imkansızdı. 190 dan kapı açan bile oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap