Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Arabayı tüm camlara güneşin vurabileceği bir konumda bırak kardeş boşluklar varsa oraları kurutuyor Aynen birde 2 gün camı açma ve yıkatma. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Aynen birde 2 gün camı açma ve yıkatma. Güneş gitti yarın güneşin alnına bırakacağım. En cok yıkayamamak koyuyor zaten les gibi icten abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Valla ben o cam üzerine takılan rüzgarlıklardan almak üzereydim. Almasam mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Valla ben o cam üzerine takılan rüzgarlıklardan almak üzereydim. Almasam mı acaba? Mk3 icin bisey diyemem de orda 1 tane üstüne tuttuk begenmedim abi ben aracım mk2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Almasam mı acaba? Duuuurrrr yapmaaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Güzel durmuş... hayırlısı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Valla ben o cam üzerine takılan rüzgarlıklardan almak üzereydim. Almasam mı acaba? Sakın haaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Yurtsever Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 O ruzgarliklari civic disinda hicbi arabaya yakistiramiyorum O ruzgarliklari civic disinda hicbi arabaya yakistiramiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Güven Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 rüzgarlık bence de Focusa yakışmıyor:( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 herkese selamlar. bende F3 e film çektirmek istiyorum .Ziebart a sordum 524 Tl dediler. Sizce hangi markalar iyidir. En düşük numaraya yakın film çektirmek istiyorum . Aslında klasik Türk mantığı hem ucuz, hemde çok kaliteli olsun diyorum. sizlerin tavsiyeleri nedir? Hangi marka yada normalde ne kadara film çekilir. İstanbul Avrupa yakasında gerçekten iyi bir yer biliyormusunuz? Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 opsss ziebart kaliteli yerdir ama 524 tl çok Avrupa yakasını bilmiyorum da Anadolu yakasında kaliteli yerler var isterseniz yarın fiyat alırım birkaç yerden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Bencede pahalı birde kampanya yapılmış %25 normal fiyat 700 küsür dediler. Avrupa yakasından bakıyorum teşekkür ederim. opsss ziebart kaliteli yerdir ama 524 tl çok Avrupa yakasını bilmiyorum da Anadolu yakasında kaliteli yerler var isterseniz yarın fiyat alırım birkaç yerden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Kolay gelsin Bencede pahalı birde kampanya yapılmış %25 normal fiyat 700 küsür dediler. Avrupa yakasından bakıyorum teşekkür ederim. Kolay gelsin uçmuş fiyatlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Yakışmış kardeşim güle güle kullan. Bende Kağıthane'denim görüşelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap