Belen Yalçın Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2011 Belki duyanınız,oynayanınız vardır,bilindik oyunlardan farklı,gerçeklik ön planda tutulmuş olan mükemmel bir online yarış simülatörü.Araba markası yok,gerçek araçta yapılabilecek her türlü ayar mevcut ve her ayar size saliseler kazandırabilir ya da kaybettirebilir.Öndeki aracın hava koridoruna girmeyi başarırsanız onu sollamak için gereken hızı kazanabilirsiniz ya da lastik basınçlarındaki değişiklikle hızı arttırabilirken bunun yanında yol tutuşunda da gözlenebilir bir kayba neden olabilirsiniz.Simülatörün demo sürümü ücretsiz olarak indirilebilir.Demoda 3 araba ve bir kaç pist le beraber yine demo oyuncuların bulunduğu demo serverlarda yarışabilirsiniz.Full sürüm isterseniz 24£ karşılığında size bir şifre gönderilir ve lisanslı olarak Formula 1 dahil olmak üzere tüm araç ve pistler açılır.Ben 2002 yılından beri lisanslı olarak simülatörü kullanıyorum.Başlarda zevk vermeyeceği kesin çünkü alışılmış oyunlardaki gibi 200 le el feni çekip yoldan çıkmadan virajları alamıyorsunuz.Gerçekteki aracın tüm tepkilerini alabileceğiniz bir simülatör.Daha ayrıntılı bilgi için www.lfs.net i incelemenizi tavsiye ederim.Bu sayfa ile bağlantılı 2 tane de Türk web sitesi var.Sayfanın sol altındaki Türk bayrağına tıklarsanız Türk web sitesiini de inceleyebilirsiniz.Bu simülatör için bir de direksiyon kitine ihtiyacınız olacak.Son zamanlarda yamalarla beraber bir sürü araba markasını kullanabiliyorsunuz fakat bu arabayı sadece siz görebilirsiniz,sizin bu aracı herkesin görmesi için herkeste o yamanın yüklü olması gerekir.Tahmin ettiğiniz gibi en çok kullanılan yama şahin ve bmw. Kullananlar kim sizce....Tabii ki Türkler Sizce yarışmak için kullanılan serverlerde bizim Türkler ne yapıyor......yanlıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 biz çok oynardık belen abi askerden önce 900 derece direksiyon setim s2 lisansım falan var benim ancak pcmin ekran kartı yanık gazlardık senle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Aramızda para toplayıp bi ekran kartı alalım sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 abicim 4 aydır yanık ekran kartı benim abanmama dayanacak ekran kartıda tuzlu bayaa evlilik var şimdi ondan almıyorum ekran kartı fiyatına biraz daha ekler çamaşır makinesi alırım abicim Geçmişsin bu yollardan anlarsın beni az çok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Anladığım için aramızda para toplayalım dedim ya Ben de zaten uzun zamandır giremiyorum,Pc başına oturduğumda yine mi yarış yapacaksın lafını duymaktan bıktığım için ara verdim biraz.Yeni versiyon çıkmış bi ara bakmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Birazda grafiğe çalışsalar süper olacak aslında ben yaklaşık 3 senedir falan lfs oynamıyorum abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Sen bayağı açmışsın arayı,3 sene önceki ekran kartını şimdi bulmak zor olacak :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 ATI 2900 XT idi yanan ekran kartım overboost ile cod black opsu 14 saat civarı hiç durmadan oynayınca baskıya dayanamadı yavrucak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 abi sana 4650 alalım bi tane....24 saate kadar dayanıklı...150-200 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Varmı linki hasancım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap