Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. Şu anda kullandığım focus mk3 powershift (Trend) model aracımı değiştirip. özel yapım full + full focus mk3 almayı planlıyorum. bildiğiniz üzre xenonları sarı olarak yanıyor. Ben buz beyazı tercih ettiğimden değiştircem. Aldığımda bu ampulleri balastlar değişmeden sadece ampul tedarik ederek sorunumu çözebilirmiyim? yoksa balast uyuşmazlığı olurmu. Kafamda deli sorular !!
Soru
Murat Aktepe
Merhaba arkadaşlar. Şu anda kullandığım focus mk3 powershift (Trend) model aracımı değiştirip. özel yapım full + full focus mk3 almayı planlıyorum. bildiğiniz üzre xenonları sarı olarak yanıyor. Ben buz beyazı tercih ettiğimden değiştircem. Aldığımda bu ampulleri balastlar değişmeden sadece ampul tedarik ederek sorunumu çözebilirmiyim? yoksa balast uyuşmazlığı olurmu. Kafamda deli sorular !!
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
16
7
6
2
Popular Days
Mar 23
26
Mar 24
12
Top Posters For This Question
Murat Aktepe 16 posts
Yakup Ç. A. 7 posts
Ozan Kar 6 posts
A.Coşar 2 posts
Popular Days
Mar 23 2014
26 posts
Mar 24 2014
12 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
hadi bakalım öyle olsun cahilliğimi af görün
Yakup Ç. A.
Muratcım bence fiesta'da xenon olmadığını öğrenmen gerekir unutma ki her sakallı dede olmuyor Hadi kolay gelsin fotoğrafın uygun değilse sileriz zaten
A.Coşar
Bu işin teknik boyutuyla ilgili olarak sanırım beni aşan ancak Sayın Ozan Karsavuran'ı yetkili kılan bir durum söz konusu. Eminim iletinizi gördüğünde size en tatmin edici cevabı o verecektir.
Bu soruda 37 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap