Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Focus Mk3 (2013) Xenon Far Ampul Değişimi ?

Murat Aktepe

Soru

Merhaba arkadaşlar. Şu anda kullandığım focus mk3 powershift (Trend) model aracımı değiştirip. özel yapım full + full focus mk3 almayı planlıyorum. bildiğiniz üzre xenonları sarı olarak yanıyor. Ben buz beyazı tercih ettiğimden değiştircem.  Aldığımda bu ampulleri balastlar değişmeden sadece ampul tedarik ederek sorunumu çözebilirmiyim? yoksa balast uyuşmazlığı olurmu. Kafamda deli sorular !!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0

zellikle kapı kolu altı ledler. tane tane yerine buzlu şekilde olsa daha muazzam olabilirdi.

kapı kolundaki ledler tane tane değil ki, plastiği öyle sadece, arkasında bir tane led var, tavanda öyle. sadece ayaktakiler farklı onlarda tek led  

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Ancak bunun sebebi maliyet vs değil. Vardır bir sebebi

Belkide vardır bir sebebi bunu mühendisleri bilir kimse bilemez fakat Ford maliyetleri çok zorlamadan, müşterilerinin de cebini fazla yakmadan,  gerek konfor gerekse görünüş olarak modern kalmak zorunda.

c segmentinde ki diğer rakiplerine göre satış fiyatları makul karşılanacak seviyede bir otomobil. Bu nedenlede bazı yerlerde maliyetten kaçıyor. söz konusu aydınlatma'da (pleksiglas) denilen malzeme kullanılmış olsaydı, belki küçücük bir parça ama binlerce araca takılacağı için ortaya çıkacak maliyet ford un zararına diye düşünüyorum ben. farklı bir plastik kullanılarak o hissi yaşattıramasada görsellik olarak bir şey katmışlar. Hiç olmasa dahamı iyiydi diyecek olursak tabiki değil. o kadar para veriyoruz hakkımız  :blink: 

Örneğin focus mk2 trend ve mk2.5 titanium kullandım 1 er yıl.  ön kapıların kolumuzu koyduğumuz yer değilde camla bitişen kesimleri kaucuk bir malzemeydi. yani yumuşak. MK3 trend de ise sert plastik olarak kullanmışlar o bölümü. Göze hitap ediyor fakat dokunduğumuzda ucuzluk hissi veriyor.. Bu durum mesela beni şu yönde etkiledi. eskiye nazaran sanki daha ucuz maliyetli bir arabaya biniyormuşsun gibi. Ama yinede ford dan vazgeçmedim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Belkide vardır bir sebebi bunu mühendisleri bilir kimse bilemez fakat Ford maliyetleri çok zorlamadan, müşterilerinin de cebini fazla yakmadan,  gerek konfor gerekse görünüş olarak modern kalmak zorunda.

c segmentinde ki diğer rakiplerine göre satış fiyatları makul karşılanacak seviyede bir otomobil. Bu nedenlede bazı yerlerde maliyetten kaçıyor. söz konusu aydınlatma'da (pleksiglas) denilen malzeme kullanılmış olsaydı, belki küçücük bir parça ama binlerce araca takılacağı için ortaya çıkacak maliyet ford un zararına diye düşünüyorum ben. farklı bir plastik kullanılarak o hissi yaşattıramasada görsellik olarak bir şey katmışlar. Hiç olmasa dahamı iyiydi diyecek olursak tabiki değil. o kadar para veriyoruz hakkımız  :blink:

Örneğin focus mk2 trend ve mk2.5 titanium kullandım 1 er yıl.  ön kapıların kolumuzu koyduğumuz yer değilde camla bitişen kesimleri kaucuk bir malzemeydi. yani yumuşak. MK3 trend de ise sert plastik olarak kullanmışlar o bölümü. Göze hitap ediyor fakat dokunduğumuzda ucuzluk hissi veriyor.. Bu durum mesela beni şu yönde etkiledi. eskiye nazaran sanki daha ucuz maliyetli bir arabaya biniyormuşsun gibi. Ama yinede ford dan vazgeçmedim :)

Bunların yeri burası değil ama sektör bu kadar basit değil. Bunlar için üst donanım almak zorundasınız. Titanium vb gibi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.