Emrah Karaalan Oluşturma zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 23, 2014 Dostlar parkları osram w5w ile değiştim. Kısa far içinde xenon takmadan tam beyaz renk alabileceğim (içinde mavi olan buz beyaz değil) ve mevcut kısa farlardan etkili ışık verecek bir ürün varmıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 öyle bir halojen yok bildiğim kadarıyla. osram night breaker(en son plus tan sonra bi model daha çıkmıştı sanırım) yada philips extreme vision bakın ancak bariz sarıya kaçar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Osram NightBreaker'ların ve muadillerinin ömrü malesef az Bosch Plus 90 için iyi dediler... Xenon işine girecekseniz oem bi-xenon far alın geceleriniz gündüz olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 osram nıght breaker plus.. omru uzun eskısı gbı degıl.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Osram NightBreaker'ların ve muadillerinin ömrü malesef az Bosch Plus 90 için iyi dediler... Xenon işine girecekseniz oem bi-xenon far alın geceleriniz gündüz olsun sen geride kalmışsın, night breaker piyasadan kalkalı çok oldu, nightbreaker plus çıktı ondada ömür sorunu yok. tabiki standart ampule göre düşük ancak yeterli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 hoppala Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 (düzenlendi) plus var fakat bunuda öneriyorlar fakat bir forumda özellikle ford araçlarında erkken patladığını (3 ay) söylüyorlar http://www.osramampul.com/h7/190-h7-night-breaker-unlimited-2-li-set.html dostlar açıkçası amacım beyaz ışık ama usta xenon takmadan bunu alamayacağımı söyledi. Malum bilgim yok ne derse he demek zorundayım ve xenon taktırırsamda bazı forumlarda yazdığı üzere erken patlıyormuş ne derece doğrudur bu olay yokmu bunun uzun süre dayanan modelleri markalar vb? Mart 24, 2014 Emrah Karaalan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 1. Halojenden beyaz ışık almak mümkün değil, beyazımsı olabilir, ama yeterli gelir mi bilmem? 2. Bu pahalı ve fiyakalı isimli ampuller kağıt sütünde performanslı görünseler de pratik kullanımda çok fark ettiğini söylemek zor. 3. Merceksiz fara xenon asla takmayın 4. Takıntı halinde beyaz ışık diyorsanız da çıkma bixenon farlardan (komple) edinin, yeterince konusu var. Muayene öncesi bir gece eski halojenleri kullandım, bixenon için yapılacak masrafa değdiğini bir kez daha görmüş oldum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Cem hocam teşekkür ederim bilgim olmadığı için araştırıyorum. Sanayide usta merceksiz xenon farı 125 tl ye takabilirim dedi çok detay sormadım ama araştırma yapacağım. Ben çok teferruatlı düşünmemiştim dedim herhalde ampulü değişirim olur biter fakat öyle değilmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 plus var fakat bunuda öneriyorlar fakat bir forumda özellikle ford araçlarında erkken patladığını (3 ay) söylüyorlar http://www.osramampul.com/h7/190-h7-night-breaker-unlimited-2-li-set.html dostlar açıkçası amacım beyaz ışık ama usta xenon takmadan bunu alamayacağımı söyledi. Malum bilgim yok ne derse he demek zorundayım ve xenon taktırırsamda bazı forumlarda yazdığı üzere erken patlıyormuş ne derece doğrudur bu olay yokmu bunun uzun süre dayanan modelleri markalar vb? Unlimited yeni model, plustan daha iyi. erken patlama plus ve unlimited için o kadar kötü değil. ilk çıkan night breaker üzerinden yorum yapan çok var. heleki F3 marş sırasında farları kapatarak ampulu koruyor. tekrar edersem, beyaz halojenden(mavimtrak) performans alınmaz. performanslı halojen sarımtrak olur. halojen fara xenon taklırsa (yani çakma) halojenden daha kötü performans verir çünkü odakları tutmaz. ayrıca trafikte diğer sürücüleri rahatsız eder. OEM xenon ampulun ömrü en az 1500 saattir ve halojenden kat kat fazladır. Birçok kullanıcı aracını kullandığı süre boyunca xenon ampulu yenilemez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 merhabalar, aracımda beyaz ve kaliteli bir ışık alabileceğim ne önerirsiniz ? orjinal sarıları kullanmak istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap