Burak Çınar Oluşturma zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 24, 2014 Arkadaşlar merhabalar... 2-3 gündür youtube ve diğe video kanalları olsun hiç birinden video izleyemiyorum... dns değiştirdim olmadı, dns'siz kullandım olmadı... kafayı yiyeceğim İnternet hızında sorun yok Aynı ağdan iphone ile sıkıntısız izliyorum ama burdan olmuyor... yardım rica ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Bir konu açmıştım, belki problemi giderir bir deneyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Arkadaşlar merhabalar... 2-3 gündür youtube ve diğe video kanalları olsun hiç birinden video izleyemiyorum... dns değiştirdim olmadı, dns'siz kullandım olmadı... kafayı yiyeceğim İnternet hızında sorun yok Aynı ağdan iphone ile sıkıntısız izliyorum ama burdan olmuyor... yardım rica ediyorum Flash player java tarzı uygulamaların güncel mi? Bir de İnternet explorer chrome mozilla arasından hangisini kullanıyorsun.Ben mozillada hiç sorun yaşamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Arkadaşlar merhabalar... 2-3 gündür youtube ve diğe video kanalları olsun hiç birinden video izleyemiyorum... dns değiştirdim olmadı, dns'siz kullandım olmadı... kafayı yiyeceğim İnternet hızında sorun yok Aynı ağdan iphone ile sıkıntısız izliyorum ama burdan olmuyor... yardım rica ediyorum Farklı video sitelerinin hepsinde aynı sorun varsa flash versiyonunuzda sorun olabilir. Windows'ta Programlar ve Özellikler bölümünden Adobe Flash Player ActiveX eklentisini kaldırıp, video sitesinde sayfayı refresh edin yönlendirmelere uygun olarak tekrar kurun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Ne yaptıysam olmadı bende format attım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Ne yaptıysam olmadı bende format attım Çözüldü mü peki format atınca. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Çözüldü mü peki format atınca. yaldır yaldır çalışıyor :smiley2k: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 yaldır yaldır çalışıyor :smiley2k: Gözün aydın o zaman. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap