Emrah Karaalan Oluşturma zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 25, 2014 Dostlarım focusuma mugen tip rüzgarlık taktırdım maliyeti 100 tl oldu trabzon sanayide. Görmeniz açısından resim ekliyorum. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Modifiye → Mk3- İç & Dış Görünüm" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 hayırlı olsun çok yakışmış üzerinde bulunan kromlar bütünlük sağlamış çok şık... acep focus 2 için olanı varmı böyle ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 hayırlı olsun çok yakışmış üzerinde bulunan kromlar bütünlük sağlamış çok şık... acep focus 2 için olanı varmı böyle ? teşekkürler. kısa bir arama yaptım fakat bulamadım internette kromlu olanlar 2011 yani focus 3 ile başlıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Kişisel zevklere her zaman saygım var ancak şu F3'lere rüzgarlığı bir türlü yakıştıramıyorum hele ki kromajlı olanları. Ancak siz beğendiyseniz bizede elinize,emeğinize sağlık demek düşer,güle güle kullanın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Bende aldım bakalım, gerçi forumda arkadaşlar almamam konusunda uyardılar ama şansımı denemek için aldım. Ben cam hafif açık yolculuk yapmayı seviyorum, ancak focus 3 ün tasarımından dolayı çok ses yapıyor, bu yüzden rüzgarlıkla şansımı denemek istedim. Gerçi ben kromajsınızın aldım tabi. Ve sadece iki pencere üstü için tasarlanmış bir ürün galiba benimkisi. Yani arkaya uzanmıyor. Kromajlısını ben de pek beğenemiyorum maalesef. Ancak arkadaşların da dediği gibi bize elinize emeğinize sağlık demek düşer. Güle güle kullanın. Ayrıca kullanımda ne tür etkiler yaptığı konusunda da görüşlerinizi bizimle paylaşırsanız ileride almak isteyenler için iyi olabilir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın, zamanında Ümit arkdaşı da uyrd ama.. Dayanamicam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 (düzenlendi) arka kelebek camındaki neye yarıyor acaba , frenaj içinmi ... Mart 26, 2014 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 teşekkürler. kısa bir arama yaptım fakat bulamadım internette kromlu olanlar 2011 yani focus 3 ile başlıyor. bende aradım bulamadım teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Ben pek yakıştıramıyorum bu arabaya ne yalan söyliyim. Hayırlı olsun tekrardan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 (düzenlendi) Ben de çok yakiştirami yorum ama, tabiki zevkmeselesi... Nisan 16, 2014 Selçuk Özmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Yakıştırmayı bir kenera bırakırsak işlevsel olarak faydası nedir bunun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 bana da Ağrı'da bir oto yıkamacıda 120 tl'ye takalım abi böyle böyle bir ürün var dediler,hatta üstünde gösterdi ama ben fitilleri mahvedeceğini düşündüğüm için taktırmadım,açıkçası taktırmayı da düşünmüyorum. Görüntü olarak krom kaplaması hoş görünüyor gerçekten,iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 (düzenlendi) Bu rüzgarlığın kullanımda bir farkı-faydası oluyor mu? Aerodinamik boyutunda? Bu araçlar tasarım olarak testlere tabi tutulup, optimum hale getiriliyorsa; sonradan ilave edilen bu parça pozitif mi negatif mi etki sağlıyor? Nisan 16, 2014 Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Sigara içenler için işe yarıyor yağışta, başka bir işlevi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap