Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 ben şahsen sadece görünüşünden sebep taktırdım hoşuma da gidiyor açıkçası.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Açıkcası cam açık seyehat eden biri olaraktan yaptırmak istediğim işlemlerden birisi rüzgarlık takmak olacaktır.Yağmurlu havada cam açamama gibi bir derdinizde olmuyor.Camın buğu olması da en rahatsız olduğum şeylerden birisidir. Serviste yaptırayım dedim 250 tl gibi rakam çıkardılar.Tanıdık özel servis var onlara da bir danışayım ne diyecekler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Açıkcası cam açık seyehat eden biri olaraktan yaptırmak istediğim işlemlerden birisi rüzgarlık takmak olacaktır.Yağmurlu havada cam açamama gibi bir derdinizde olmuyor.Camın buğu olması da en rahatsız olduğum şeylerden birisidir. Serviste yaptırayım dedim 250 tl gibi rakam çıkardılar.Tanıdık özel servis var onlara da bir danışayım ne diyecekler. 100 tl ya en güzelini kendiniz takabilirsiniz.Montaj çok basit servislik bir işi yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Güzel hatlara sahip bir rüzgarlıkmış.Düşünüyorum açıkcası. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-3-icin-cam-ruzgarligi-176329295/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Güzel hatlara sahip bir rüzgarlıkmış.Düşünüyorum açıkcası. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-3-icin-cam-ruzgarligi-176329295/detay Yapmaaa yapmaaaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Güzel hatlara sahip bir rüzgarlıkmış.Düşünüyorum açıkcası. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-3-icin-cam-ruzgarligi-176329295/detay Abi hatları güzelde bir Fd6 Civic'te durduğu gibi durmuyor bizim araçlarda. Ben hiç yakıştıramıyorum Focus 3'lere bunu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Ben de yakıştıramıyorum ama kışın faydalı ve sigara içince güzel oluyor bir türlü karar veremedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Ya abicim yağmurda cam açamıyoruz azcık açsak tokatı yiyoruz rüzgardan.tek çare rüzgarlık ama kibar bişey bakıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Gittikçe motive oluyorum ben de takacacağım herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Takmatik olsa yola giderken taksak eve dönünce çıkarsak aslında güzel olurdu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Ah tam benim hayalim ya da sadece şoför tarafı bazen yağmurda içerde patlıyorum sigarasızlıktan ve sıkıntıdan. Abi sen bulduğun çözümleri burada paylaş takmak isteyenlere rehber olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 herkesin zevki ayrıdır ama işlevi konusuna kimse karşı çıkmaz bence, yağmurlu havalarda da buğu olmuyor içerde, güneşte de 2-3cm. açık bırakıp arabanın içini havalandırmak için biçilmiş kaftan, birde bence sticker da güzel durdu, siyah olunca da gösterdi diye düşünüyorum sizce??? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Sticker varsa üstünde her türlü olmuştur zaten o 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Sticker varsa üstünde her türlü olmuştur zaten o Yakup sagolasın son gönderdiğin sticker lar çok güzel oldu, aslında birde siyah yaptırsan da bunun durduğu yerde süper olur 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammet Akyıldız Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2014 benim aracımdada var böyle rüzgarlık ama benimkisini slikonla takmadılar yazın gevşeme yapıyor sizinkisini slikonlamı yaptılar yoksa çift taraflı yapıştırıcı mı kullanıldı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap