Semih G. Oluşturma zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 26, 2014 (düzenlendi) Bir abimiz için D sınıfı ikinci el bir araç arıyoruz,malum sıfır fiyatları uçtu o fiyatlara çok güzel D sınıfı araçlar var. -Öncelikli tercihi donanım ve güvenlik. 5 kişilik bir ailesi var ve sık sık uzun yola çıkıyor tatil amaçlı. Bu yolunda keyifli ve güvenli geçmesini istiyor. -İkinci olarak bakım-onarım ve kalite önemli. Zırt pırt arıza veren,bir yerinden sorun çıkartan,içi tıngırdayan arabaya tahammülü yok. -Üçüncü olarak performans. Bu çok mühim olmasada ayağımın altında gücün olmasını isterim demekte. Şimdilik bir kaç seçeneği var ekstra bir öneriyede açığız. İlk seçenekler 1-Ford Mondeo 1.6 Ecoboost Selective 2-Opel İnsignia 1.4 Cosmo 3-Passat 1.4 TSI Highline 4-Renault Latidute Privilige 1.5 DCI 5-Citroen C5 1.5 e-Hdi Executive Bütçe maks. 70bin TL. +,- 2bin TL oynayabilir. Mart 26, 2014 Semih G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Üstt yazdıklarını okurken gözümün önüne direkt Mondeo geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 1-Ford Mondeo 1.6 Ecoboost Selective 2-Opel İnsignia 1.4 Cosmo İkisi arasından seçmeli... İnsignia da Mondeo da makyajlısı olacak şekilde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Latitude ve C5'i kafadan eliyorum.. Latitude, tipine göre fiyasko, C5 de bassan gitmiyor.. Aslında ilk tercihim Passat olacaktı ama o da 1.4 TSI olunca içime sinmedi.. 2.0 olacak ki tat versin. Bu şartlar altında Yakup'un seçimlerine aynen katılmamak elde değil.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Üstt yazdıklarını okurken gözümün önüne direkt Mondeo geldi. Benimde aklıma ilk mondeo geldi ve benim önermemle tercihler arasına aldı. 1-Ford Mondeo 1.6 Ecoboost Selective 2-Opel İnsignia 1.4 Cosmo İkisi arasından seçmeli... İnsignia da Mondeo da makyajlısı olacak şekilde.. Mondeo makyajlı kasa olacak ancak insignia'nın makyajlısı bütçe dahiline girmiyor. 78-79 civarı makyajlıları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Benimde aklıma ilk mondeo geldi ve benim önermemle tercihler arasına aldı. Mondeo makyajlı kasa olacak ancak insignia'nın makyajlısı bütçe dahiline girmiyor. 78-79 civarı makyajlıları. Misal http://www.fordikinciel.com/ford-mondeo-selective-4k-1-6-ecoboost-benzinli-2011-model-benzin-manuel-canakkale-8536 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-ford-mondeo-selective-158295634/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kusursuz-selective-1.6-ecoboos-160-hp-150507298/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-memurdan-orijinal-2011-1.6-selective-ecoboost-160hp-141805206/detay 1 sene kullansın peşine yenisinden alır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Çok sık araç değiştiren biri,1 sene dayanabilirse radarına girer yeni mondeo Siyah içi kahve deri döşemeli olan bir selective'e kimse hayır diyemez sanıyorum,büyük ihtimal oda bu yönde karar verecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 mondeo artık mide bulandıcı şekilde out-of-fashion..ıyyyykkk ve de böööööö.. insignia çok çirkin... passat en mantıklısı ama ya sorun çıkarsa ?? O da yaşlandı C5 kalıbının arabası değil, 0 alınıp 1 yıl binilip satılmalı içi hemen dökülüyor. 508 in durumunu bilmiyorum. Latitude de parça sorunu ve yol tutuş sorunu var. Arka süspansiyona ayar yapıyorlar. Bizim arkadaşın kalorifer hortumu patlamış 0 arabada .. Hortum yokmuş koreden sipariş edildi. 3-4 haftada geldi. adam 1 ay emanet fiesta kullandı. Hortum gelince de hemen sattı arabayı superb aldı. Bak superb iyi fikir olabilir. aç değil açıkta değilse bence yeni mondeo beklesin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Hem mondeo hem de passatı yeterince kullanmış biri olarak passatı tercih ederdim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Hem mondeo hem de passatı yeterince kullanmış biri olarak passatı tercih ederdim. Len git şatafatına takılmış insan. Ne kalitesi var ne bir artısı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Bak superb iyi fikir olabilir. aç değil açıkta değilse bence yeni mondeo beklesin Superb hiç aklıma gelmemişti teşekkürler hocam ancak biraz daha sportif tarzda araçlar seviyor superb için fazla yaşlı işi diyebilir. Hem mondeo hem de passatı yeterince kullanmış biri olarak passatı tercih ederdim. Sağol kardeşim yorumun için,passat aklını çelen bir model ama onunda üstte yazdığım gibi ağır abi havası olduğundan tamda içine sinmemekte. Mondeo ve insignia biraz daha keskin ve sportif hatlı olduğundan ilgisi onların yönünde daha çok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Sağol kardeşim yorumun için,passat aklını çelen bir model ama onunda üstte yazdığım gibi ağır abi havası olduğundan tamda içine sinmemekte. Mondeo ve insignia biraz daha keskin ve sportif hatlı olduğundan ilgisi onların yönünde daha çok. Beyazını alın abi beyazı yeteri kadar sportif 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Passat 2.0 olsa hadi bir derece de 1.4 tsi cıkk olmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Bende mondeo diyenlerdenim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Len git şatafatına takılmış insan. Ne kalitesi var ne bir artısı. Yapma gözünü seviyim abi ya passat çok ayrı bir araba kalite olarakta sürüş zevki olarakta. Jettayla focusu karşılaştırmam direk focus derim ama mondeoyla passat denince passat alıyor benim yarım yamalak araç bilgimle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap