Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yapma gözünü seviyim abi ya passat çok ayrı bir araba kalite olarakta sürüş zevki olarakta. Jettayla focusu karşılaştırmam direk focus derim ama mondeoyla passat denince passat alıyor benim yarım yamalak araç bilgimle Bence değil. Her zaman söylerim üç beş kişi hariç yayın dergi yazar kişi sürücü şöför yorumları pek beni ilgilendirmiyor ama saygı duyarım Senin sürdüğün araçların kondisyonundan tut lastiğine kadar ne kadar güvenilir bilinmez. Bu sebeple Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yapma gözünü seviyim abi ya passat çok ayrı bir araba kalite olarakta sürüş zevki olarakta. Jettayla focusu karşılaştırmam direk focus derim ama mondeoyla passat denince passat alıyor benim yarım yamalak araç bilgimle Passat olacaksa cc olacak 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Bence değil. Her zaman söylerim üç beş kişi hariç yayın dergi yazar kişi sürücü şöför yorumları pek beni ilgilendirmiyor ama saygı duyarım Senin sürdüğün araçların kondisyonundan tut lastiğine kadar ne kadar güvenilir bilinmez. Bu sebeple Bunu tahmin ettiğim için yarım yamalak araç bilgimle cümlesini bilerek yazdım abi teşekkür ederim Passat olacaksa cc olacak Cc deme bana abi hastayım deli gibi o araca bizim akrabalardan biri alsa da mıncıklasam diyorum her yerine kadar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Cc deme bana abi hastayım deli gibi o araca bizim akrabalardan biri alsa da mıncıklasam diyorum her yerine kadar araba sapığı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 . Mondeo ve insignia biraz daha keskin ve sportif hatlı olduğundan ilgisi onların yönünde daha çok. mondeo ve insignianın neresi sportif yavvv.. yusyuvarlak arabalar. Sportif deniyorsa S60 öneririm...Güncel kasa ilk versiyonları o paralara alınamıyorsa eski kasanın turboları hala şahane Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 mondeo ve insignianın neresi sportif yavvv.. yusyuvarlak arabalar. Sportif deniyorsa S60 öneririm...Güncel kasa ilk versiyonları o paralara alınamıyorsa eski kasanın turboları hala şahane Mondeo bir nebze ama insignia bence bambaşka bir tasarıma sahip bu sınıf araçlar içinde,özellik makyajsız eski kasası. AFL farlı,sunrooflu bir insignia tüm bakışları üstüne çekmeyi becerebilen bir araç. S60 eski aracı tekrar alacağını sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 ikisi içinde yeterli tecrübem yok ancak, genelde olduğu gibi passat daha kaliteli duruyor mondeoya göre. dediğim gibi sadece his olabilir, test sürüşü dışında tecrübem yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Mondeo'nun tek sevmedigim yani arka far tasarimi.. Kucuk Emrah gibi.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Bende fikrimi söyleyeyim.. Birinci Mondeo,ikinci opeli tercih ederdim..citroendende uzak dururdum(Üçünüde kullandım) Passat Mondeo dersek yine mondeo derim..Bizim patronların birinde 2012 Mondeo,2013 passat var..ikisinide uzun soluklu kullandım tamam passata da laf yok ama ne biliyim mondeoyu kullanırken daha konforlu ve oturaklı gibi.. Tabi bunlar benim nacizane görüşlerim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 İş çıkışı bir telefon geldi bu abimden,çıkışta bekle seni almaya gelicem diye. Tamam dedim ama arabası yok neyle alacak düşün düşün neyse indim beklerken siyah bir 3.20D yanaştı,bir baktım içinde bu Naptın nettin derken 82bin liraya İnegöl'de bulmuş bunu bir arkadaşı vasıtasıyla. 102bim km'de sağ çamurluk boyanmış,sağ stop değişmiş başka bir şeyi yokmuş. 2011 model acayip bir makina. Biraz borca girdim ama değdi vallahi diye diye 10km yol yaptık,bir 10km'de ben yaptım çok güzel bir 20km oldu benim için... Bir kez daha anladım BMW bambaşka bir dünya İlginiz ve cevaplarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim,bir anda başlayıp biten bu serüven için zaman ayırdınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Hadi hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Güzel seçim, hayırlı uğurlu olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Naptınız hocam..hani mondeo,passat,opel..listede olmayan bir araç seçmişssiniz,oldumu şimdi.. Şaka bir yana güle güle kullanın hayırlı olsun..varsa tabi fotoğraflarınıda bekleriz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Hayırlı olsun, kriterleri fazlasıyla karşılayan bir araç. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap