Emre V. Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2011 Öncelikle herkese merhaba bayramın 3. günü yani yarın 2 çift olarak bartına birlikte zaman geçirmeyi düşünüyoruz Çıkış yerimiz bolu Yarın için önereceğiniz lokanta , gezilecek yer , güzel zaman geçirmek için önerebileceğiniz yerler varmı ilk önce sabah 8 de çıkacağız akşam 8 e kadar vaktimiz var hem bu sayede focus'un nasıl yaktığınıda ölçmüş olacağım yarın Şimdiden tavsiyeleriniz olursa almak isterim.. Yarın akşam geldiğimizde bu konu altına resimleri paylaşacağım inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Vay Emre çok iyi geziyorsunuz vallahi.. Konuyu tatile alıyorum..Resim gelince resimleri ayrı açarsın..okey mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 (düzenlendi) Tamamdır abi k.bakma yer konusunda bi hataya düşmüşüm sanırım ufak bir değişiklik olacak babam bayram gezmesine gidecekmiş bu yüzden focus yerine caddy (pisi pisi) ile gideceğiz Ağustos 31, 2011 EmreVarna tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 pisi pisi de iyidir Bartın da neler var görelim bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Yakup abi kamyonet ya 90Kmh sınırlaması var öldürüyor o bizi Gerçi hızla işimiz yok ama ben genelde hep 100-110 giden birisiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Onu unuttum işte...90 + %10 olsun mu ? Bişey olmaz bence 100 ile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Focus 3 le gidecektinizki o geziye...eheheheüee....Birde babasız,manitalarla ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Onu unuttum işte...90 + %10 olsun mu ? Bişey olmaz bence 100 ile ah abim öyle bi yerde yaşıyoruz ki küçükken hiç unutmam kartal arabamız varken hız sınırlamasını 4kmh geçtigimiz için (90 ise 94) babam polislere rüşvet olarak 5 lira çorba parası atmıştı ... bizide genç gördülermi tamam kesin affetmezler F3 tabiki güzel olabilirdi ama yükseklerde gözümüz yok abicim , bunada şükrediyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 iyi gezmeler olsun. ah ulen gençlik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Neresine gideceksiniz bartının ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 (düzenlendi) Ogün abi ; Bugun bartın'da amasra ve inkuma gitmiş bulunmaktayız Yakup abi resimleri bu konu altına mı koyayım ? çok resim çekemedim ama daha önceden görmeyenler için güzel olabiir belki Eylül 1, 2011 EmreVarna tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Sen bilirsin kardeşim nasıl uygun görürsen .. Koyda görelim yeter .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Geçenki bartın seyahatinizde demiştim lebideryada kalın diye ordamı kalıyosunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Ogün abicim bu sefer kalma yok malum kız arkadaşlarımız var günü birlik gittik geldik resimleri şuan hazırlıyorum öyle aman aman çok resim çekemedim ama genede koyacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Peki kardeşim Eğlendiyseniz gerisi önemli değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap