Serdar Eryürekli Oluşturma zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 26, 2014 Merhaba Forumda ve internette araştırdım bulamadım, focuslarda arka silecek komple mi değişiyor yani lastik ve kol olarak? Var mı daha önce değiştiren? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Merhaba Forumda ve internette araştırdım bulamadım, focuslarda arka silecek komple mi değişiyor yani lastik ve kol olarak? Var mı daha önce değiştiren? bide sanayici adam olacak tüüüü sana git sanayinde bul 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 bide sanayici adam olacak tüüüü sana git sanayinde bul Yaw bulması bir şey değil de 50 tl ile 70 tl arası fiyat veriyorlar, sadece lastiği değişiyorsa ona bakim diyecem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yaw bulması bir şey değil de 50 tl ile 70 tl arası fiyat veriyorlar, sadece lastiği değişiyorsa ona bakim diyecem. aksesuar satan yerlere bir sor derim onlarda lastik bulunuyor belki arka sileceğede bulunur orada... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 sadece lastik değişir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 sadece lastik değişir. Teşekkürler sadece lastiğe bakalım o zaman. Gidip 50-60 tl veririm, üzerinden bir yaz geçer, diğer kışa yine hış olursa bir şeye yaramaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 bildiğim elektrikçiler içerisindeki lastiği değiştiriyorlar 5-10 tl arası bişey tutar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İsmail Önsüz Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 başlık kalabalığı olmaması için buraya yazıyorum arkadaşlar 2010 focus arka silecek ölçüsü nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 başlık kalabalığı olmaması için buraya yazıyorum arkadaşlar 2010 focus arka silecek ölçüsü nedir ? Yeni başlıklar sorun değil yeterki bu başlık gibi önceden var olmasın, genel sohbetten önce sitede arama yapmanız yeterlidir. 38.1 cm & 15'' ürün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erkut Şen Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2014 Merhaba Forumda ve internette araştırdım bulamadım, focuslarda arka silecek komple mi değişiyor yani lastik ve kol olarak? Var mı daha önce değiştiren? serdar abim bende aynı sıkıntıyı yaşadım lastik değiştim 2 lira para verdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 Ön-arka 30TL ye aldım taktım. Gayet iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 Sanayide Focus parçası satan bir dükkandan 2 TL'ye silecek lastiği aldım. İçindeki tellerle birlikte kesip silecek mekanizması içine taktım. Gayet memnunum:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 Ön-arka 30TL ye aldım taktım. Gayet iyi. Servet bey marka model nedir acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2014 Servet bey marka model nedir acaba? Bakmadım desem yeridir, çok ucuz geldi. Üstünde yazıyorsa bakar söylerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Kör Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 beyler benim 2009 focusum var daha düne kadar ön sileceklerim calsıyodu bugunse calsımıyor sigortasına baktım hiç bi sıkıntı yok silceke motorunuda söktum soketın sadece 4 kablodan bir kabloya elektrk geliyor acaba bunun baska bilmedigim yerde flan mı sigortası var ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 beyler benim 2009 focusum var daha düne kadar ön sileceklerim calsıyodu bugunse calsımıyor sigortasına baktım hiç bi sıkıntı yok silceke motorunuda söktum soketın sadece 4 kablodan bir kabloya elektrk geliyor acaba bunun baska bilmedigim yerde flan mı sigortası var ? Lütfen kurallarımıza göre üyeliğinizi tamamlayınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Serdar Eryürekli
Merhaba
Forumda ve internette araştırdım bulamadım, focuslarda arka silecek komple mi değişiyor yani lastik ve kol olarak? Var mı daha önce değiştiren?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 20 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap