Burak Çınar Oluşturma zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 26, 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar merhabalar ; Kullanmış olduğum bir ürünü sizlere önermek isterim. Beon markasının HardTop modeli. Ürün gerçekten çok sağlam kalitede arkası değiştirilebilir ve varlığı belli olmayan bir ürün..Özellikle siyahı çok çok şık durmakta Şu anda gittigidiyor'da satışı mevcut birde bir videosunu buldum. Bu başlığıda açmışken kılıf önerinilerini toplayabiliriz diye düşündüm. Bu arada Beon'un vurgusu GoFurther Saygılarımla Mart 26, 2014 Burak Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 aynısından şeffaf olanını kullanıyorum 4 kez yere düştü tık yok hehe sağlam şekilde devam ediyorum kullanmaya. Fiyatı 40 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Anlaşılan bu tarz şeylere ilginiz var hafif konu dışı olacak ama bu tarz bir şey S3 içinde var mı bildiğiniz ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 aynısından şeffaf olanını kullanıyorum 4 kez yere düştü tık yok hehe sağlam şekilde devam ediyorum kullanmaya. Fiyatı 40 TL Bende 40'a almıştım... Bu vatandaş kampanya yapmış 3 rengide var sanırım... Beyazınıda almıştım ama tam beyaz değil kırık beyaz ama siyahı efsane http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-5-kilif-kapak-beon-hardtop-serisi-104747496 Anlaşılan bu tarz şeylere ilginiz var hafif konu dışı olacak ama bu tarz bir şey S3 içinde var mı bildiğiniz ? 1 haftalık kısa s3 maceramda flipcover kullanmıştım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Olabilir Burak alabilirsin kullanışlı renk değiştirmeye birebir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Deri, nubuk , kalite. Siyahı var bende.Memnunum. http://store.apple.com/tr/product/MF041ZM/A/iphone-5s-case-kahve 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Deri, nubuk , kalite. Siyahı var bende.Memnunum. http://store.apple.com/tr/product/MF041ZM/A/iphone-5s-case-kahve Siyahını bende aldım. Biraz cihazı şişirse de gerçekten verdiği his çok çok kaliteli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Kullanışlı ve gerçekten cihazı koruyor. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap