Erhan Lale Oluşturma zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 27, 2014 (düzenlendi) Aracımda pioneer avh 5550bt double din teyp , ön kapılarda msq mid-tis arka kapılarda alpine spr-60c mid - tis , arka kelebeklerde pioneer tss-20 + msq tweter , 1 adet mono 600.1 jbl anfi + 1 adet pioneer 4*150 anfi , bagajda kicker L5 subwoofers Mart 27, 2014 Erhan Lale tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Hocam ana ünitenin özelliklerinden bahsedebilir misiniz ve çerçeveyi nerden temin ettiniz acaba ? Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Lale Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Hocam ana ünitenin özelliklerinden bahsedebilir misiniz ve çerçeveyi nerden temin ettiniz acaba ? Hayırlı olsun diğer ünite ile aynı özelliklerde orjinalde çalışan herşey çalışıyor direksiyon kumandası dahil olmak üzere. parçayı yurtdışından aldım ebaydan parça mat siyah renkte geldi ben onu sulu karbon kaplama yaptırdım orjinalden güzel olmuştur umarım beğenmişsinizdir. eger temin etmek isterseniz yardımcı olurum tşkrler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Bence çok şık olmamış tabi bu benim fikrim güle güle kullanın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Daha kötü bi uygulama olamazmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Arkalara neden koaksiyel kullanmadınız? Bu şekilde şık olmamış sanki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Yapan/yaptıran beğendikten sonra gerisi teferruat.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Güle güle kullanın. Bence orjinal bir tasarım olmuş (hoparlörler açısından). Ben ne kadar tercih ederdim tartışılır ancak eğer keyif alıyorsanız problem yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap