Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 İşyerinde FortiGuard var.. öyle DNS miş VPN miş yemiyor.. Rica edicem düzeltelim, yedirmek ayrı birşey yedirememek ayrı birşey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Rica edicem düzeltelim, yedirmek ayrı birşey yedirememek ayrı birşey O zaman şöyle diyelim, bu kullanıcı profili ile yemiyor.. Sen koca server'ları yönetiyorsun ben ne anlarım Forti'den Guard'dan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 O zaman şöyle diyelim, bu kullanıcı profili ile yemiyor.. Sen koca server'ları yönetiyorsun ben ne anlarım Forti'den Guard'dan.. hacı telefonun akıllı değil mi? ordan gir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 hacı telefonun akıllı değil mi? ordan gir... Telefon akıllı da ben değilim.. VPN kurmadım.. dns changer'lar da root istiyor.. uğraşmıyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 (düzenlendi) Bilgi işlemci neden rica etmiş acaba, merak ettim. Bilmem öyle bir söylenti var. Leyn yoksa beni yediler mi.. Zararı olmayacaksa chrome a hemen zenmate i ekleyeyim . edit: ekledim.Mail istiyor muydu bu yaaa.... ohh diğer sekmede Paul weller dan peacock suiti dinliyorum .. Nisan 10, 2014 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 2 ay geçti, artık açıldı diye haberler çıktı.. ama ben giremiyorum Yakında düzenlenir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 2 ay geçti, artık açıldı diye haberler çıktı.. ama ben giremiyorum Yakında düzenlenir Telefondan girebiliyorum artık.. ama işyerinde bilgisayarda hala TİB'in idari tedbir kararı çıkıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 2 ay geçti, artık açıldı diye haberler çıktı.. ama ben giremiyorum Yakında düzenlenir iPadden vpn yada dns degistirmeden girebiliyorum ama bilgisayar vpnsiz olmuyor. Apple mucizesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Apple mucizesi Android'de de giriliyor... Hemen de bi Apple'ı övmeyin la 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Android'de de giriliyor... Hemen de bi Apple'ı övmeyin la valla bende girmiyor ya. Dikkat ettimde 2 gündür applecı oldu dur demem lazım :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 valla bende girmiyor ya. Dikkat ettimde 2 gündür applecı oldu dur demem lazım :D Vpn fln yok ama giriyor bende 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Bu sabah işyeri bilgisayarımdan (DNSsiz VPNsiz ) youtube a girdim. izlediğim videoyu buraya link verdim burada idari tedbir yazısı çıktı ben bu işten anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Bu sabah işyeri bilgisayarımdan (DNSsiz VPNsiz ) youtube a girdim. izlediğim videoyu buraya link verdim burada idari tedbir yazısı çıktı ben bu işten anlamadım. Kimi internet sağlayıcıları ve bölgeler açmamış yani, kapanma zamanı heryerin kapanmaması gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Özellikle cepten erişmek isteyenler oluyordur, buradan giriş yapabilirsiniz. https://tr.m.0wikipedia.org 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap