Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Hotspot proğramını indirin bilgisayarınıza kurun ve yasaklı istediğiniz siteye sorunsuz girin..ben bu şekilde giriyorum.. http://m.tamindir.com/hotspot-shield/?utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.google.com.tr%2Furl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26source%3Dweb%26cd%3D1%26ved%3D0CCoQFjAA%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.tamindir.com%252Fhotspot-shield%252F%26ei%3DXiI1U9fqGYOq7Qbcm4DICQ%26usg%3DAFQjCNGUE6sz-qjnaNa4Ncp4P9GCuvKrTQ%26bvm%3Dbv.63808443%2Cd.ZGU Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Bu yasak kumsalda çukur kazıp kafanı içine sokmaya benziyor. Ya da gözlerimizi kapayalım, e bak görmüyoruz. İyi de biz zaten bunu biliyoruz görsek ne olur, görmesek ne olur? Ortaya dökülen sakıncalı içerikse bunu gözlerini kapayan biz hariç herkes görüyor zaten. Ayrıca youtube hariç dailymotion vs üzerinde de var bu içerik, ben kapatılmasında iyi niyet görmüyorum, sadece bunu vesile ettiler. Ama bu dünyayı face,twitter ve youtubedan ibaret görecek kadar durumdan bi haberler sanıyorum. Ben yönetim mantık ve durumunu ortaya koymakla birlikte bu içeriğin daha önceki hırsızlık içeriklerinden farklı bir durum olduğunu düşünüyorum. Burada ki toplumsal fayda mı yoksa ulusal güvenlik mi önde kesin birşey söyleyemiyorum doğrusu. Ama bizi yönetenler ve yönetim şekillerini anlamak açısından bir faydası var. Bu işler bu arada genelde böyle olur. Yani uluslararası hukukta yakalanmadığın sürece her şey yapılabilir ve yapılıyor. Bütün devletlere yapıyor zaten. Bakınız Irak, Kırım, Ukrayna, Kuzey Afrika ülkeleri ve diğerleri. Bu anlamda da uluslararası hukuk sadece yapılanlara kılıftan öte geçmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Otomatik Oluşturulan Mesaj Bu konu bir moderatör tarafından kapatıldı.Neden: Siyasi tartışma yeri değiliz. Düzenleme: İçerik temizlendi konu tekrar açıldı. Yine tartışma çıkarsa,siler tartışmayı başlatan vatandaş kurallara göre ceza alabilir. Eğer bu eylemi kabul etmiyorsanız; bu yazıyı rapor edin, bir moderatör veya yönetici bunu yeniden kontrol edecektir. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Siyaset ile içini dökmek için forum arayanlar.. Google bunları gösterdi.. Daha fazla bişey demek istemiyorum http://www.siyasiforum.net/ http://www.siyasethane.com/ Websiteleri dışında yorumlar siliniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Ben sunu anlayamadim; İki gundur youtube kapali diye kullanamiyoruz ama hanimin tel.den kesintisiz youtube'u izliyoruz Herhalde butun gun cocuklar icin video izlenilen bir tel olunca bu tel.i engellemeye gerek gormediler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Bizim okulda ve ODTÜ'de de serbestmiş sanırsam. İlginç şeyler bunlar da tek karlı kesim VPN sağlayıcıları olacak. Türk düzgün bir VPN şirketi kuraydık STClubTr'yi açardık şimdiye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 İlginçtir, bilgisayarımda youtube veya benzeri siteleri girmek için hiçbir ayar yok. Fakat ben kütür kütür kullanabiliyorum youtube'u. Ha bu durum beni düşündürmüyor değil. Bizim okulda ve ODTÜ'de de serbestmiş sanırsam. İlginç şeyler bunlar da tek karlı kesim VPN sağlayıcıları olacak. Türk düzgün bir VPN şirketi kuraydık STClubTr'yi açardık şimdiye Türk VPN şirketi kursaydın, BTK gel bakalım kucağa derdi adın duyulduğunda. Bi sen akıllısın herhal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 İlginçtir, bilgisayarımda youtube veya benzeri siteleri girmek için hiçbir ayar yok. Fakat ben kütür kütür kullanabiliyorum youtube'u. Ha bu durum beni düşündürmüyor değil. Türk VPN şirketi kursaydın, BTK gel bakalım kucağa derdi adın duyulduğunda. Bi sen akıllısın herhal Niye la BTK'ya ne benim sağladığım servisten. Yurt dışı kaynaklı aracı firma kuraydık o da olmaz mı. Data"base" center'larımız yok diye fikilerimiz de olmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Niye la BTK'ya ne benim sağladığım servisten. Yurt dışı kaynaklı aracı firma kuraydık o da olmaz mı. Data"base" center'larımız yok diye fikilerimiz de olmasın Türkiyedeki tüm datacenterlar ve ispler btk ya bağlı dolaylı yoldan güzelim. Ne kurarsan kur abiler gelir sen gidersin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Abilere iş yaparık, acımasız iş hayatı düşürür bizi belki de haklı çıharsın admin beeeğ. Loto oynıyım yarın, kendi işimi kurarım, amacı da kendime hizmet olur. Kurumsallaşmak iyidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Bizim okulda ve ODTÜ'de de serbestmiş sanırsam. İlginç şeyler bunlar da tek karlı kesim VPN sağlayıcıları olacak. Türk düzgün bir VPN şirketi kuraydık STClubTr'yi açardık şimdiye Yav okullarda olması doğal bizde doğal vpn ve dns var.. Nasıl mühendissiniz la! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yav okullarda olması doğal bizde doğal vpn ve dns var.. Nasıl mühendissiniz la! Arkadaş mühendis değil yanlız. Henüz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yav okullarda olması doğal bizde doğal vpn ve dns var.. Nasıl mühendissiniz la! Bugün kriptografi dersini veren hocamız bile şaşırdı. Doğal VPN ve DNS nedir tam bilmiyorum da Bilkent de interneti bir ISP'den alıyor, sanırsam adı Ulaknet, evdeki Ttnet'ten alırken engellenebiliyorsa okuldaki da oradan alırken engellenebilir. Arkadaş mühendis değil yanlız. Henüz... Mühendizlik adayı mı diyek, programla öğrenmeye başlayana da programmer adayı mı diyek? Admin adayı diye bir kavram yok kafan rahat dabi! Rasperry pi'den kendime datacenter kursam ben de admin sayılırım muhtemelen laa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Bugün kriptografi dersini veren hocamız bile şaşırdı. Doğal VPN ve DNS nedir tam bilmiyorum da Bilkent de interneti bir ISP'den alıyor, sanırsam adı Ulaknet, evdeki Ttnet'ten alırken engellenebiliyorsa okuldaki da oradan alırken engellenebilir. Okulun isterse engeller. Niye istesin hükümetin okulu değilse 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Okulun isterse engeller. Niye istesin hükümetin okulu değilse Okul bir ISP değil, VPN kullanma sebepleri güvenlikle alakalı bildiğim kadarıyla. Youtube EDU diye bir sistem varken Youtube'u engellemek ağır saçmalık. Neyse detaylı bilgim yok araştırmayacak kadar da tembelim malesef. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap