Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Ya sağda solda erişim açıldı diye okuyorum ama şimdi yine girdim, bu sefer TİB tarafından İDARi TEDBİR uygulanmaktadır yazıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 129.250.35.250 129.250.35.251 Bunu deneyin arkadaşlar garantili.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Ya sağda solda erişim açıldı diye okuyorum ama şimdi yine girdim, bu sefer TİB tarafından İDARi TEDBİR uygulanmaktadır yazıyor.. Hep öyleydi zaten, fakat sen dns serverın update olmamış olabilir. Veya senin browserın cacheli dns kullanıyor olabilir. Sen bir kapat-aç bilgisayarını bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Hep öyleydi zaten, fakat sen dns serverın update olmamış olabilir. Veya senin browserın cacheli dns kullanıyor olabilir. Sen bir kapat-aç bilgisayarını bence Hergün açıp kapatıyorum, kapatırken CCleaner yapıyorum hatta.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Mac ise bilgisayarın açıp kapatmak yetmeyebilir, şayet çalışan programları bulunduğu şekilde geri açıyor. cmd+q ile browserını komple kapatıp dene birde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Mac ise bilgisayarın açıp kapatmak yetmeyebilir, şayet çalışan programları bulunduğu şekilde geri açıyor. cmd+q ile browserını komple kapatıp dene birde. Benim de aynı. işyeri bilgisayarım. açıldı kapandı . ama youtube gene kapalı.. acaba TT açmamış olabilir mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 flushdns falan yaptım ama gene mavi ekran benimkisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 yok yok ben şimdi bakındım. TİB gece yarısı açıklama yapmış mahkeme kararına rağmen bazı içerikler devam ettiği için erişim engeli devam ediyormuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Dün akşam saatlerindeki bir kararla açılmıştı youtube en azından kablo net açmıştı gece yarısı başka mahkeme tekrar kapatmış.. Ne desem bilemedim yalancı çoban durumuna düştüğüme mi yanayım ülkemin mahkemelerinin ne güzel çalıştığına mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Mac ise bilgisayarın açıp kapatmak yetmeyebilir, şayet çalışan programları bulunduğu şekilde geri açıyor. cmd+q ile browserını komple kapatıp dene birde. Mac mi? No matches were found... Bildiğin Windows işlemcili PC yahu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Mac mi? No matches were found... Bildiğin Windows işlemcili PC yahu.. Lokalinde kullanmış olduğun modem/router dns cacheliyor olabilir 8.8.8.8 8.8.4.4 veya benzerlerini kullanıcan o zaman. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Yahu ne biçim bilgisayar kullanıcısısınız... Değişik DNS'ler verildi, bir sürü VPN servisi var, Ulak-Net çatır çatır çalışıyor, aşın bir şekilde bu yasakları! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Yahu ne biçim bilgisayar kullanıcısısınız... Değişik DNS'ler verildi, bir sürü VPN servisi var, Ulak-Net çatır çatır çalışıyor, aşın bir şekilde bu yasakları! abi evde kullanıyoruz tabii de. iş yerinde DNS değiştiremiyoruz admin şifresi istiyor. VPNlere girmememizi de bilgi işlemci rica etmiş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 abi evde kullanıyoruz tabii de. iş yerinde DNS değiştiremiyoruz admin şifresi istiyor. VPNlere girmememizi de bilgi işlemci rica etmiş.. Bilgi işlemci neden rica etmiş acaba, merak ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Lokalinde kullanmış olduğun modem/router dns cacheliyor olabilir 8.8.8.8 8.8.4.4 veya benzerlerini kullanıcan o zaman. Yahu ne biçim bilgisayar kullanıcısısınız... Değişik DNS'ler verildi, bir sürü VPN servisi var, Ulak-Net çatır çatır çalışıyor, aşın bir şekilde bu yasakları! İşyerinde FortiGuard var.. öyle DNS miş VPN miş yemiyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap