Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 tavsiyeniz için teşekkür ederim. satan arkadaş bayağı bir sinirli sanırım çok sert yazmış Okumamistim biraz okuyunca size katildim. Zaten ben bu demedim canim bunun gibi bisey dedim. Daha yumusak bir satici ozellikle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-alman-panzeri-makam-tanki-163122684/detay Babam arabasını satıyor. Konfor güvenlik ve yakıt olarak mükemmel bi araç. Düşündüklerinizin yanında eski kalıyor belki ama tavsiye ederim açıkçası. Arabadan kesinlikle çok memnun otobüs şirketi kurdular 4 5 tane otobüs aldı satıyor işte bunu. Düşünürseniz yardımcıda oluruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Babam arabasını satıyor. Konfor güvenlik ve yakıt olarak mükemmel bi araç. Düşündüklerinizin yanında eski kalıyor belki ama tavsiye ederim açıkçası. Arabadan kesinlikle çok memnun otobüs şirketi kurdular 4 5 tane otobüs aldı satıyor işte bunu. Düşünürseniz yardımcıda oluruz. Anıl kendi ilanlarımız için ilan sistemi mevcut. Farklı link koymayın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap