Bu popüler bir ileti. Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mart 27, 2014 Bu popüler bir ileti. Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 27, 2014 Öncelikle bu başlık için Alperen abi'ye ve akrabasına (fotoları bizim için çekti) tekrar çok çok teşekkürlerimi iletiyorum. Değerli takipçilerimiz, sizler için doğru bilgiyi ilk aktarmanın mutluluğu ile... Buradan ilgili aracın diğer bilgilerine ulaşabilirsiniz --> Lütfen ilk sayfasına bağlı kalmadan, sorabileceğiniz şeylerin cevabını kontrol ediniz. GÜNCELLEME: 6 Ekim - Özel Çekimler: Güncelleme 24 Kasım: Türkiye'den incelleme: Şimdi ise İngiltere'de basın için gerçekleştirilen özel bir gün'den Makyajlı Ford Focus görüntüleri var karşınızda. Önce gazeteciler inceliyor.. Ardından meydan boşalıyor Üst göz değişmiş Yukarda değişmiş demiştim sebebi submarine ışığının nokta atışı ile inip daha sonra dağılıyor olması. Çok Teşekkür Ederiz. Fotolar izinsiz alınamaz.Konuyu paylaşmayı tercih edebilir alma niyetinde olanlar varsa 25 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Bende çok teşekkür ederim. Sadece direksiyonda cruise kontrol tuşlarının simetrik olmamasından memnun olmadım biliyorum şuanda aynı durum var ondanda rahatsızım Umarım istenen başarıya ulaşılabilir... (Sedan yok mu sedan ? ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Yakından da gördük iyi oldu. Lansman rengini sevmedim. Lansman jantını da sevmedim. Kaputu sevmedim. Dolayısıyla ön görünümü sevmedim. Arkası biraz daha toparlanmış ama difüzör illa şart. El freni vites kolçak o bölüm güzel. 3 kollu direksiyon güzel ama tuşlar çok karışmış gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 ön panjura ısınmadı içim bi türlü ama içerde büyük gelişme var. ah bide trend donanımını görsek bunlar iyi hoş titanyum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Bende yorum yapayım..Her yönü ile adım atılmış. Makyaj iyidir İkisinin de her türlü gideri var. Şahane poz. Mavi renk ise her araçta favorilerimden, özellikle güneş batarken çok hoş oluyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 lacivert arabayı özlemişim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 ön kısma git gide kanım ısınıyo çok hoşuma gitti bu resimlerle ya.. lacivert çok güzel.. tek sıkıntım jantlar onlar ne öyle.. bide hala direksiyona ısınamadım bizdekiler daha iyi sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Göz alıştıkça daha müşkülpesent olunuyor Beğendiklerim + Genel tasarım + Gösterişli burun yapısı + Sadeleşmiş iç tasarım + USB ve 12V/çakmak yeri (çakmak yuvasından beslenen aletlere destek için mantıklı ve pratik) + Direksiyon ve kumandaları (hız sabitleyici dahil - kullanınca hak vereceksiniz) + Kilitleme düğmesinin yeri Beğenmediklerim - Jantlar - Ön panjurdaki aşırı kromaj - Kısa DRL'ler - Enine koltuk döşeme deseni - Berbat arka tampon altı plastiği/diffüzör, ama gerçekten ucuz görünümlü ve kötü - Sis farlarının yanındaki kromajda zamanla canımı sıkacak galiba - Önün ihtişamına uymayan ve nispeten kopuk görünen arka tasarım Gelişme ve değişim iyidir Görmediğimiz iyileştirmeleri de merak ediyorum tabii... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Sadece mavi diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 (düzenlendi) Makyaj iyi, göğüs için konuşuyorum... Mart 28, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Bu etkinlik baldizin doktora yaptigi okulda olunca ve kendisi tasarimci olunca etkinlige girisinde ve foto cekiminde sikinti olmamis. Yoksa etkinlik ozel davetli gazeteciler icinmis. Forumumuzdan bahsetmis, adamlarin cok hosuna gitmis. Hatta, herkes gidince siz rahatca foto cekin, forumunuzda da paylasirsaniz seviniriz demisler. Dedigim gibi baldiz tasarimci olunca biraz daha profesyonel gozle bakti. Onunla ortak gorusumuz, onden yana dogru giden tasarimin kivrimlarinin cok hos oldugu ve araci daha kaslı gosterdigi. Genel olarak araci begendim ve imrendim... 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 (düzenlendi) Alperen ve baldızına çok çok teşekkürler.. Nefis fotolar Ben genel olarak çok beğendim, sadece LEDleri yarım bırakmalarına hala bir mana veremiyorum. BU arada kapı iç açma kolu içinde tepede ışıklandırma var galiba , güncel modelde varmıydı bu edit: şunu diyorum Mart 28, 2014 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Var var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Ya hakikaten Cem Abi ye katılıyorum ne o ön ile arka görünüş arasında dağlar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Jantlar çok güzel beğendim ama Türkiyeye malesef bu haliyle gelmez bu araba yine orasından burasından kısarak gönderirler bize. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap