Bekir B. Oluşturma zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 28, 2014 Malum araç bu ünvanı Ford EcoMode bölümünde veriyor ve amaç tamamen başlıktada olduğu gibi isteği doğrultusunda kullanım sonucu, bir takir babında ekonomik kullanıma teşvik.... Aslında çok da yavaş gitmeden yasal limitler içerisinde buna ulaşmak çok da zor değil....tabii bu yıl iki kupa aracım tarafından sunulması da ayrı keyif:)) Sonra da bunu verdi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Spor şampiyon diye bir şey yok mu? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 İlk ve son gördüğüm bu idi... Ecoboost bana şampiyonluk vermiyor, sadece zevk delisi yapıyor, sonra da bunu yazıyor: Daha önce paylaşmıştım zaten... Şu sıralarda vites değiştirme dışında yapraklar kurumuş durumda. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 vayy çok iyiymiş bu..yeni öğrendim bunu..bende çoğu zaman vites değiştirmelere ve hıza uyuyorum ama yakalayamadım böyle birşeyi..daha beceremedim sanırım.. birazdaha çalışmam lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yok abi ben şampiyon felan olmak istemiyorum.Arabamı gıcık benmi anlamadım.Daha önce öngörü full diğerleri boştu.Şimdi vites ve hız 2 yaprakcık ama öngörü de 2 yaprak.Birisini yaparken diğeri bozuluyo.Banane ya ben sonuncu olsamda yeter .Ben gönüllerin şampiyonuyum.Saygılar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 (düzenlendi) Ecoboost bana şampiyonluk vermiyor, sadece zevk delisi yapıyor, sonra da bunu yazıyor: Daha önce paylaşmıştım zaten... Şu sıralarda vites değiştirme dışında yapraklar kurumuş durumda. Pardon orada 52 Derece C yazıyormuu yoksa ben yanlış mı görüyorum? Mart 28, 2014 Servet Özkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 (düzenlendi) Güzel tespit...bende merak ettim şimdi..?? Mart 28, 2014 Burak Koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Adana'da yaşayan biri olarak çokta şaşırmadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Bende de yapraklar dolu ama hiç Ecoşampiyon yazmadı neden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Uzun zamandır beni ödüllendirmedi hain Focus. Halbuki dün 200 tl lik bakım vs malzeme aldım kerataya. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Uzun zamandır beni ödüllendirmedi hain Focus. Halbuki dün 200 tl lik bakım vs malzeme aldım kerataya. Havalardan kaynaklı ısınsın olur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 benimde uzun zaman oldu bakmayalı bir kontrol edelim bakalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Aldığımızdan beri ileri sürücü Bir şampiyon olamadık.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Şampiyon olmasakta 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Wuuuuuu..):)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap