Erhan Lale Oluşturma zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 28, 2014 reflektörler ışıklandırılmıştır. buyrun link : http://www.izlesene.com/video/f1-stop-lambasi/7260866 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Sen frene devamlı basıyorsun o çakar yapıyor yanlış mı anlamışım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Önlerde çakma xenon arkalarda bu çakarlar, doğru mu anlamışım? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Şahsi fikrimi söyleyeyim. Osmaniye'de trafik nasıl bilmiyorum ama. İstanbul'daki sıkışık trafikte böyle bir araç çok sinir bozar bence. Sinirlenmek de dikkat dağıtır. Sürekli gözünde patlayan parlak kırmızı ışıklar arkadaki sürücü için kötü. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Şahsi fikrimi söyleyeyim. Osmaniye'de trafik nasıl bilmiyorum ama. İstanbul'daki sıkışık trafikte böyle bir araç çok sinir bozar bence. Sinirlenmek de dikkat dağıtır. Sürekli gözünde patlayan parlak kırmızı ışıklar arkadaki sürücü için kötü. Osmaniye'de adım başı trafik var affetmez orada bunu... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Osmaniye'de adım başı trafik var affetmez orada bunu... Gel beni çevir uygulaması... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 acımam dayarım bixenonu. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Çok kötü, ciddi dikkat dağıtır bu. acımam dayarım bixenonu. Normal arka sisleri kapatmalarında faydalı oluyor mu bu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Çok kötü, ciddi dikkat dağıtır bu. Normal arka sisleri kapatmalarında faydalı oluyor mu bu? o yüzden yaptığımı anlamıyorlar. deli olup önümden çekildikleri, yada uzayıp gittikleri için dolaylı olarak faydalı oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 acımam dayarım bixenonu. Biri bana mı seslendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 o yüzden yaptığımı anlamıyorlar. deli olup önümden çekildikleri, yada uzayıp gittikleri için dolaylı olarak faydalı oluyor. Geçici çözümlere razıyım diyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Geçici çözümlere razıyım diyorsun. neresi geçici Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Lale Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Arkadaslar abartmayalim sadece frenlerde cakar devresi var. Piyasada goruyoruz ledi doseyip gezenler var onlar gozu almiyorda bumu gozu aliyor bu sadece gorsel bir uygulama arkadaki araca hic bir yansima yapmamaktadir ayriyeten devre icten kontrollu istenildiginde devre disi birakiliyor. Sahsi fikirler ekibim icin onemlidir ama bu hakaret yada abartiya kacarsa diger paylasimlarimizi malesef yayinlamayacagiz. Uygulama yaptigimiz araclarimiz kendimize ait olup plakalari acik bir sekilde yayinlanmaktadir bu araclar surekli trafikte olup bugune kadarda bir ceza veya uyariya magruz kalmamistir bilginize. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Geçenlerde önümde bir yere yapışık Şahin'de vardı bunlardan. Çok da hoşuma gitmişti ve hiç de gözümü almamıştı. Dedim;" Bulsam da aynısından be de yapsam..." O ki modifiyeden hiç haz etmem. Ama bu güzel olmuş gerçekten. Yasal boyutunu ve kısıtlayıcı tedbirleri bilmiyorum ama yasal kılıf bulduğum anda yapmayı düşünüyorum aynısından. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Ankara da denk geleyim direk polise ihbar ederim. Gözleri ışığa hassas insanlar var sonuçta. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap