Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Ekibim ve kendi adima olumlu yada olumsuz gorus bildiren herkeze tsk ederiz. Aracta suan bi-xenon mevcuttur Ekibim derken neyi kastediyorsun anlamiyorum ama farlara mercek takarak dogruyu yapmissiniz. Bu cakarli stopu sokup trafikteki diger suruculeri de rahatsiz etmezseniz sorun yok. Su hali kesinlikle goz alir. Tuvturk e de bravo eski tas eski hamam demek ki su araba su stopla muayeneden geciyorsa tuvturk falan hikaye demek ki. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Lale Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Adana , osmaniye , hatay , gaziantep ve yakin illerdeki araclara istenilen aksesuar ve kaporta modifikasyonlari yapan bir ekibiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Ekibim derken neyi kastediyorsun anlamiyorum ama farlara mercek takarak dogruyu yapmissiniz. Bu cakarli stopu sokup trafikteki diger suruculeri de rahatsiz etmezseniz sorun yok. Su hali kesinlikle goz alir. Tuvturk e de bravo eski tas eski hamam demek ki su araba su stopla muayeneden geciyorsa tuvturk falan hikaye demek ki. En son muaynemde yere 2cm yakın abart egzoslu çata pata stoplu bi e30 geçemedi 1 kg baklava aldı geldi geçti gözümle gördüm 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Reflektörler göz almıyor 3.stop göz hizasında olduğu için gözü alacak gibi. F1 Stoplarda aşağıda tamponun altında falan oluyor Aynen zaten reflektörler arabanın biraz dibine girince gözükmez de 3.stop normalde bile arkadaki sürücünün yüzüne vuruyor. Kaç kere sapık gibi dikiz aynasından bakıp milletin suratındaki kırmızı ışığı görünce gülüyodum (lütfen niye diye sormayın ).. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Afyonkarahisar'a gelmeyelim mi şimdi yani? Ya da Nuri Başkomiserimi tanıyoruz falan desek olmaz mı? Adımı söyle geç sıkıntı olmaz Olursa da sağlık olsun deriz artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Trafikte hiç hakaret yemediğinizi düşünmeniz bence ilginç. Ben direkt sövmüyorum çok ekstra durumlar haricinde kimseye trafikte de arka sisleri açık gezenlerden bile rahatsız oluyorum ki frenlerin yanıp sönmesi, Focus'larda, Titanium'larda olduğuna eminim, yeni arabalarda ani frenlerde olduğundan bunun yanıltıcı olduğu tartışma götürmez bir gerçek. Ceza yememişsiniz, Tüvtürk'ten geçmişsiniz, burasının Türkiye olduğunun standart örneklerinden bazıları, çoğu insana göre bir şey ifade etmiyor malesef. @Saruhan Özkan, Gereksiz bir sürücü sıkıştırmaya çalışmadığı sürece dur kalk trafikte bile reflektörleri görmeyecek kadar dibine girmem ben kimsenin. Olur da öndekinin arabası bozulursa geri geri gidip mi arkasından çıkacağım, yoksa bilinçsiz bir sürücü gibi insanların elinde olmayan şeyleri uzun süreli kornalarla mı düzeltmeye çalışacağım? Takip mesafesi diye bir kavram yok bu ülkede malesef... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Bunun gerekliliği nedir? Kapıları açtığınızda uzaktan vs. yapsa neyse ama göremiyorsunuz bile. Ne işe yarıyor bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Vallaha kimse kusura bakmasın ama amaçsız ve yasal olmayan her türlü modifikasyona daha doğrusu apaçiliğe karşıyım. Yapılan uygulamanın da TÜV den geçmiş olması beni rahatsız etmeyeceği manasına gelmez. Her şey tadında bırakılmalı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Aydın Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Tampon daki kedi gözlerine nasıl bir Çakar uyguladınız resimler paylaşırsanız sevinirim. Merak ettim tamponu kestinizmi led mi döşediniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 benim bildigim forum siteleri yardımlaşma amaçlıdır ama neden se kimse cevap dahi yazmıyor ilginç ... Eyvallah katılıyorum. Fakat kimse tasvip etmediği konuda birilerine yardımcı olmaz bence. Boşuna serzenmişsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 benim bildigim forum siteleri yardımlaşma amaçlıdır ama neden se kimse cevap dahi yazmıyor ilginç ... Forumda herkes herşeyi nasıl bilebilir? Konu sahibi yazmıyorsa kendi problemi boğazını sıkacak değiliz ya. Forumun durumu ortada neredeyse tüm forumlardan fazla bilgi var evelallah 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Lale Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 (düzenlendi) Eyvallah katılıyorum. Fakat kimse tasvip etmediği konuda birilerine yardımcı olmaz bence. Boşuna serzenmişsiniz ilk önce şunu söleyip begenip begenmemek sana aittir yapmak ise bana senin begenmen yada beğenmemen beni zaten çok bağlamıyor sen çünkü tek taraflı bakıyorsun Nisan 2, 2014 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 ilk önce şunu söleyip begenip begenmemek sana aittir yapmak ise bana senin begenmen yada beğenmemen beni zaten çok bağlamıyor sen çünkü tek taraflı bakıyorsun bu aradada şunu sölemek mecburiyetinde bırakıyorsun beni çokda ukalasın. Erhan kardeş Servet kardeşim sonuna kadar haklı.Benim trafikte seyrimi engelleyip tehlikeye sokacak her türlü aksesuara karşıyız.Bu sebeplede farklı konularda herkesin katılımı olmasına rağmen bu konuda fazla kimse yorum yapmadı bu benim düşüncem.Herkesin malını istediği gibi kullanma hakkı var elbette.İsterse her tarafına ışık donatsın.Kalkıp sökecek değiliz ama bizimde elbet içimizden söylediğimiz şeyler vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Biraz daha sakin olup konuyu şahsi sorunlara çekmezsek sevinirim. İletiri silmek zorunda kalmayalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 ilk önce şunu söleyip begenip begenmemek sana aittir yapmak ise bana senin begenmen yada beğenmemen beni zaten çok bağlamıyor sen çünkü tek taraflı bakıyorsun Valla hocam şu söylediğinden eğer doğru şeyi anladıysam hem evet hem hayır. Tabiki beğenmemek beni bağlar, yapmak seni. Ama yolda rahatsız olacağım beğendiğim/beğenmediğim herhangi bir araç çıkarsa ve beni tehlikeye sokacak bir şekilde ise benide bağlar. İsteyen istediğini yapabilir, başkalarını rahatsız etmediği suretçe. Hürriyetin kaba tanımıdır bu. Yok ben başkasını takmam uygulaması varsa biryerde benden uzak trafik polisine yakın olsun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap