Ömer Efe ONUR Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2011 bu nedir yahu. 3 litre cam suyu doldurdum.ve hala ayni uyariyi veriyor. kac litre bu cam suyu nun haznesi allasen ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 5 lt ama sizin şamandıranızda bi bozukluk olabiir çünkü ben alarm verdiğinde 1.5 lt koyduğumda alarm vermiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 ben hiç koymasam da uyarı falan vermiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Force48350, öncelikle yeni nick talebi icin teskrler, müsait vakitde hemen değiştireceğiz. Düşük sivi seviyesi silecek suyu içindir. 5 lt felan alır en fazla. Uyarının gitmesi gerek lakin yine gitmiyorsa sensör arıza yapmıştır. Hiç uyarı gelmeyen araçlarda ya sensör yada tesisat yoktur. Tamamen şans , otosan bu özelliği donanımda bu yüzden söylemez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Bizim kasaların ghialarında var düşük yıkama sıvısı uyarısı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kılıç ASLAN Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 benim arabada yokmu bu silecek suyum bitti ama ne uyarı var ne bişey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Yoktur Yoktur Ya sensör var tesisat yok , ya tesisat var sensör yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Yakup son cümlen Vizonteledeki, Akü-kaput kombinasyonunu hatırlattı bana :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
-1 Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Bak şimdi soğudum bu arabadan,bir şamandırası bile yok !! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ömer Efe ONUR
bu nedir yahu. 3 litre cam suyu doldurdum.ve hala ayni uyariyi veriyor.
kac litre bu cam suyu nun haznesi allasen ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap