Ali Sünbül Oluşturma zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 29, 2014 Arkadaslar otomatik park sistemini calistirabilecek uygun onerebileceginiz bir cihaz varmı? Cok aradım tum tuningci arkadaslar uyar, takalım dediler fakat uymadıgı icin geri söktüler. Servisten bir arkadas cylone marka uyar dedi fakat sizinde bir fikrinizi almakta yarar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 (düzenlendi) cyclone,navitech ve daiichi markalarının multimedya ile uyumlu olduğunu belirtmiş,ford otosan ama oto park konusunda bir bilgi mevcut değil.şu adresten uyumlu aksesuar listesine bakınız.http://www.ford.com.tr/otomobiller/aksesuarlar Mart 29, 2014 Serkan Önder tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Sadece cyclone'da aktif 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 ben cyclone kullanıyorum aktıf 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Sünbül Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2014 ben cyclone kullanıyorum aktıf montaj dahil ne kadara takildi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2014 montaj dahil ne kadara takildi?. Arabayı alırken 1600 tl ödedim Kuşadası'nda .. Ama ızkar ızmırde 1500 tlye takıcaklardı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2014 (düzenlendi) montaj dahil ne kadara takildi?Su anki fiyati 2.120.TL ama ikili iliskiye bagli olarak indirim yapiyorlar. Boyle birsey alacaksaniz serviste taktirmanizi tavsiye ederim. En azindan garanti suresince olusacak bir elektrik arizasinda itiraz edecekleri bir durum olusmaz. Mart 30, 2014 Ali Görek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Su anki fiyati 2.120.TL ama ikili iliskiye bagli olarak indirim yapiyorlar. Boyle birsey alacaksaniz serviste taktirmanizi tavsiye ederim. En azindan garanti suresince olusacak bir elektrik arizasinda itiraz edecekleri bir durum olusmaz Araçtaki mevcut bluetooth sesli komut sistemini destekliyor mu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Araçtaki mevcut bluetooth sesli komut sistemini destekliyor mu acaba? Aracimda sesli komut sistemi olmadigi icin sadece telefonla eslestirip kullanabiliyorum. Onumuzdeki gunlerde sesli komut sistemi cyclone'da aktif olacak ve guncelleme yapilarak eski urunlerde de kullanilabilecekmis. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Teşekkürler.. rica ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Su anki fiyati 2.120.TL ama ikili iliskiye bagli olarak indirim yapiyorlar. Boyle birsey alacaksaniz serviste taktirmanizi tavsiye ederim. En azindan garanti suresince olusacak bir elektrik arizasinda itiraz edecekleri bir durum olusmaz.. Afyon'da 1750 ye takıcaklar ısteyen varsa.. Aracimda sesli komut sistemi olmadigi icin sadece telefonla eslestirip kullanabiliyorum. Onumuzdeki gunlerde sesli komut sistemi cyclone'da aktif olacak ve guncelleme yapilarak eski urunlerde de kullanilabilecekmis. Nasıl yanı aracda bu ozellık yoksada cyclone mı çalışacak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Sanirim biraz eksik anlattim. Style donanimda bu yok ama Titanium ya da eski Style plus araciniz (orjinalinde sesli komut) varsa kisa bir sure icinde bunu da destekleyecekmis diye bilgi almistim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap