Serkan Karaman Oluşturma zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 29, 2014 merhaba 35 bin tl civarı bi bütcem var focus hb titanyum almayı düsünüyorum 2010 otomatik titanyum buldum bi tane 30 bin km de 37 bine bırakacak gibi arac temiz boyasız benim icin yakıt tüketimi onemli otomatik + lpg yerine düz vitesini bulup lpg alsam hem satısta hem yakıtta daha iymi mi olur yoksa bi kac model düsürüp dizel mi alayım bilemdim - arabayı istedigim zaman hzılı bi sekilde satmam onemli ev alma ihtimalimde var. o nedele düsük km hatasız araba bakıyorum birde araba masraf acmamalı bana ne onerirsiniz tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Masraf açmamalı,az yakmalı,az km olmalı,performanslı olmalı.. Seçim zor. Diğer sorulara gelecek olursak Manuel olan hem daha iyi hızlanır hem daha az yakar. Hızlı satış için dizel daha mantıklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2014 Benim görüşüm hali hazırda bindiğiniz arabanız varsa yeni araba almamanız. Madem ev alma durumlarınız var durumlarınız netleşesiye kadar bekleyin derim. Şu an piyasada fiyatlar yüksek sizin istediğiniz gibi araba bulmak zor. Hemen satılsın diye uğraşırsanız da zarar edeceksiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2014 Bende Ramazan gibi düşünüyorum araba alma zorululuğunuz yoksa bekleyin derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap