Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhabalar bugun aracima mazot alayim dedim yarin belki zam gelirde ucuz alamayiz hemde lamba yaniyordu.
Dolduran arkadas yaklasik 27 lt doldurdu sonra hortumu geri cekti bende fullemedin depo bostu dedim.
Abi tabanca atiyor dedi olsun sen bi daha dene deyince yarum litre koydu koymadi depodan tasti. Arabaya gectim ibre alinan yakit kadar yani yarim deponun biraz ustunde gosteriyor. Acaba sorun neydi neden tam dolmadan dolmus gibi olup tasti?
Soru
Levent Özkan
Merhabalar bugun aracima mazot alayim dedim yarin belki zam gelirde ucuz alamayiz hemde lamba yaniyordu.
Dolduran arkadas yaklasik 27 lt doldurdu sonra hortumu geri cekti bende fullemedin depo bostu dedim.
Abi tabanca atiyor dedi olsun sen bi daha dene deyince yarum litre koydu koymadi depodan tasti. Arabaya gectim ibre alinan yakit kadar yani yarim deponun biraz ustunde gosteriyor. Acaba sorun neydi neden tam dolmadan dolmus gibi olup tasti?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
4
3
2
2
Popular Days
Nis 1
11
Haz 18
6
Mar 30
5
Haz 17
3
Top Posters For This Question
Aydın Baran 4 posts
Levent Özkan 3 posts
Ozan Kar 2 posts
Serdar Eryürekli 2 posts
Popular Days
Nis 1 2014
11 posts
Haz 18 2014
6 posts
Mar 30 2014
5 posts
Haz 17 2014
3 posts
Popular Posts
Serdar Eryürekli
Zenginliğinde böyle sıkıntıları oluyor demek ki
Mertcan Çelik
Yakıttan edilen karın verdiği ağırlıktan çekmiyodur araç
Osman Türkol
Sayın focus ailesi,yakıt lambası yanık vaziyette uzun süre kullanmayın sakın.Bilenler için değil bilmeyenler için uyarıdır.Aksi halde yakıt pompası kendini soğutamaz ve kabloları yanar yanınca da kısa
Bu soruda 38 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap