Emre V. Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2011 Herkese kucak dolusu merhaba Bayramın 3. günü günübirlikte olsa kız arkadaşlarımızla bi gün geçirmeyi planladık yakın arkadaşımla Normalde focus2 ile gidecektik fakat babamın "araba bana lazım bayramda" konusundan sonra caddy ile gitmeye karar verdik Çıkarken depomuz boşken 100 liralık mazot aldığımızda yarım depomuz oldu.Birde bartından gelirken 50 liralık mazot aldık toplam boş depoya 150 lira mazot koyduk.Gelirken de çeyrek depo mazotumuz kaldı yani yaklaşık 450 km de 110-120 lira gibi bi rakam yaktı.Giderken 90kmh geçmedik malum kamyonet fakat akşam gelirken gene 90-100 geldik fakat yaklaşık bi 50-60km yi 150-180 gelmek zorunda kaldık Hemen resimlere geçelim : Öncelikle yola çıkmadan bi resim çekelim dedim.Mazot aldıktan 50km sonra çekebildim İnkumdan bi karemiz olsun istedim Amasra yolunda aşırı bi kalabalıklık vardı bunun sebebi önde otobüsün olmasıymış.Yaklaşık 5dk bekledik sonra arkadaşım indi muavinlik yaptı ve trafiği kurtardı Arkamızda duran 131 Su kaynattı kızlarda bi resim çekmiş onuda koyalım istedim Ve sonunda amasra : Öyle Böyle Ağlayan Ağaça giderken : 1 lira ile çalışır Merceğin gözünden : Artık geriye dönüş : Hatıralık eşyalar : ücreti 2 lira değeri pahabiçilemez Ve eve dönerken kadranı bartından dönerken aldığımız 50 liralık mazottan sonra çekmiştim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 oOOooo Emrecim hayat size güzel vallahii... Maşallahh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 abi bu zamana kadar ailem gezdirmedi pek beni , bende kendim gezmeye çalışıyorum Bide işe falan girsem gelirim olsa şöyle antalya'larada doğru gideceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 god job.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Özlemişim inkumunu ya hiç değişmemiş ama Sağolasın Emre 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2011 (düzenlendi) Ne demek abicim önemli olan güzel yerleri gösterebilmek Buarada abi dehşet kalabalıktı araba çekmek için 2-3 kez turlamak zorunda kaldık o düz yolu Aşırı nemli bi hava vardı alışkın olmadığımız için çok sıcak geldi bize Benim memleketim bitane ya Ne sıcak oluyor ne soğuk Eylül 2, 2011 EmreVarna tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap