Ahmet Tokdemir Oluşturma zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 31, 2014 Slm Arkadaşlar Nasıl Olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Başlığınız değiştiriliyor, lütfen başlık seçiminde dikkat edelim. Konuya gelecek olursak, fotoğraflar çok küçük.Facebok gibi fotoları paylaşıp sadece fikir amaçlı gelmediyseniz lütfen tekrar yükleyin büyük olarak. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Style jantları daha güzel sanki; bence tabi... Bir de eskinin Şahin/Doğan jantları vardı buna benzeyen; Doğanı'mı hatırlattınız bana sabah sabah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 ben beğendim düzel çalışma olmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Panjurdaki mavi şerit dışında bende beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 jantlar berbat olmuş ,aynen Ahmet arkadaşın dediği gibi şahin doğan jantına benziyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Selam folyoyu dıştan mı yoksa içten mi yaptınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Tokdemir Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Folyoyu dıştan yaptırdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 şahsi fikrim olmamış, jantlar arkadaşların söylediği gibi, mavi şerit yerine de kırmızı belki olabilir o da kaliperler kırmızı olursa ama bence gerek yok. Folyoyu üste doğru çıkmak yerine plakalığın orayı tek parça gibi göstermek için ara çıtalara yapsak alta kadar indirsek sanki daha güzel olur. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi siz beğendiyseniz sorun yok, güle güle binin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap