Burak Koç Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2014 Umarım konuyu yanlış yere açmadım.. Filmleri bugün yaptırdım ve paylaşmak istedim. Llumar marka,3Numara Film. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Olmuş olmuş hemde çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 süper olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 güzel olmuş güle güle kullanın.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Bence de olmuş.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 çok güzel olmuş ama işallah polisler rahatsız etmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 çok güzel olmuş ama işallah polisler rahatsız etmezTeşekkür ederim..inşallah etmez,benim kendi aracımda 4 numara film var,yolcu kapıları ve arka orjinal siyah cam sadece sürücü taraflarına ekstradan yaptırdım,şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.bu mondeo benim patronumun 3 numara aslında resimlerden dahada açık duruyor. birazdaha az dikkat çekici.Ama tabi ceza yenmez diye bir şey yok sonuçta cam filmi bir risk ceza konusunda. Ama benim şahsi düşüncem,yolda çok agresif hareketlerde bulunup dikkat çekilmezsse,araç cam filmi dışında çok cafcaflı değilse,her harukarda polis yine durdurup polisin suyuna gidilirse..riski biraz daha azaltmış oluruz diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 trafikte , arıza şeridinde bekleyen polisler gördüğü vakit çekerler kenara ; o yüzden temde trafikte sağ şeritten gitmesin ... birde tabi merkezi yerlerde mecdiyeköy , taksim gibi trafiğin bol olduğu bölgelerde de polis gördüğü vakit ön camları indirsin ; kesin çeker kenara 70 küsür tl ceza ; ikincide araç trafikten men cezası var ... ama güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Güzel olmuş. Bu cam filmleriyle ilgili şöförün görüşünü engellemediği sürece ceza yazamıyor diye biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 gayet güzel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Araba olunca güzel oluyor hepsi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Güzel olmuş size kaça patladı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Güzel olmuş size kaça patladı Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar..350tl.+kdv. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Teşekkür ederim.. inşallah etmez,benim kendi aracımda 4 numara film var,yolcu kapıları ve arka orjinal siyah cam sadece sürücü taraflarına ekstradan yaptırdım,şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.bu mondeo benim patronumun 3 numara aslında resimlerden dahada açık duruyor. birazdaha az dikkat çekici.Ama tabi ceza yenmez diye bir şey yok sonuçta cam filmi bir risk ceza konusunda. Ama benim şahsi düşüncem,yolda çok agresif hareketlerde bulunup dikkat çekilmezsse,araç cam filmi dışında çok cafcaflı değilse,her harukarda polis yine durdurup polisin suyuna gidilirse..riski biraz daha azaltmış oluruz diye düşünüyorum.. benim araçtada flim var önlerde arkalar orjınal 4 -5 kere polis çevirdi birşey demedi ama geçen özel olarak flım için çevirdi bende orjınal dedim ön camlarda açıktı arkalara baktı geç dedi ama öndeki araca ceza yazdı allah karşılaştırmasın diyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap