Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Arkadaşlar arka orjinal siyahlara en yakın kaç numara oluyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Arkadaşlar arka orjinal siyahlara en yakın kaç numara oluyor? Muhtemelen 3 numara, epey koyu çünkü. Ama buna filmi yaptıracağınız yerde bizzat deneyerek karar vermekte fayda var. Nedense ben de ön arka ton farkını seviyorum Film yaptırsaydım, öndeki iki cama en açığından film yaptırırdım, UV'yi kesmesi yeterli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Ergeç Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Bende dün 2 numara film kaplattım hoş oldu.Bir kaç değişiklik daha yapıp fotoğraflıycam.Krom pencere çıtaları taktırdım malum kelebek kenarları çıktı hemen düzelttiler. Birde park sensörü ve gündüz farını servis biz takmazsak garantide sıkıntı olur dediler mecbur oraya yaptırıcam.Bu sanırım doğru ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap