Burak Koç Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2014 Bugün bende yaptırdım..fena durmadı sanki..Birkaçda resim paylaşmak istedim.. Usta Orjinal Egsozun Ucunu Kesiyor.. Kesilmiş Hali.. Egsoz Ucu kaynak yapılıyor.. Daha Sonra Tampon Difüzörü kesildi.. Ve Bitmiş Hali.. 17 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Yakışmış, emeğinize sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Gayet güzel olmuş eminim canlı hali daha güzeldir bu arada ustada difüzörü güzel kesmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 gayet şık olmuş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Gayet güzel olmuş eminim canlı hali daha güzeldir bu arada ustada difüzörü güzel kesmiş.Teşekkür ederim Arkadaşlar..Evet en büyük korkum oydu ama gayet düzgün kesti ve korktuğum başıma gelmedi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Bir akım başlattim Ama bende sadece soldan geliyor ne kadar denesekde olmadi ki iyi bir ustaya gittim. Yazın Astra J'lerdeki oval uca dönebilirim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Bence de hoş durmuş güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 güle güle kullanın. maliyeti ne kadar tuttu ? ( parça ve işçilik ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 güle güle kullanın. maliyeti ne kadar tuttu ? ( parça ve işçilik )Teşekkür ederim..Çift egsoz ucu hemen hemen heryerde aynı,120-150 tl. arası değişiyor.benim aldığım uç 140tl. ordan aldığım için kesme biçme kaynak vs parası almadı.Yani hepsi toplam 140 tl. tuttu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Iyi iş çıkarmışsınız,keyifle binin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Güzel olmuş araca yakışmış. hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 oooo gider egsoz saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2014 Guzel olmus iyi gunlerde mutlu mutlu kullanin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Bora Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 güzel olmuş ii günlerde kullanın,sanki biraz pahalı geldi bana aynı işlemi ben 50 tl ye hallettim, şimdi senin egzoz ucu o kalitededir diyeceksiniz ama egzozcumu yıllardan beri tanıyorum bu 3. arabam ve ömür bıytu pslanmaz garanti,i var.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap