Sabri Özer Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2014 Şans eseri gördüm fuar merkezine yakin oturuyorum. 3 günlük tek bir Hall'de açılmış fuar. BTG maslak, Aktepe Saund Mutlular jant-lastik, gibi firmalar var. Daha çok jant uzerine bir fuar olmus o yuzdende gittim ama pişman oldum açikçasi. Baya boştu ve pekde birşey yoktu. 5 dk falan dolaştim zaten ufacık bir hall maksimum 10 firma vardi. Tam çıkarken aklima geldi dedim fotograf çekiyim konu açarim Birde "güzellik" yarişmasi vardi gercekten begendigim arabalar oldu ama bazilari felaketti Ve tanidik yuzlerde vardi Galiba soldaki araç 1.6 tdci 180 küsür hp sahibinin ismini hatirlayadim ama forumdandi. Hardal sarida Sercan Birlikti galiba. Keske foruma koydugu jantlarla gitseymis Araba yerlerde olsa bile titanium janti bozmuş 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Astra'yı beğendim, clio sana da sadece amele diyorum. Bari bir film çektirseydin camlara 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Evet hardal sarı Sercanın aracı.. Bende gitmeyi çok istiyordum ama vakit kalmadı... Yarın arabayı yıkıcam,cilası,yalama yutması,oynaması bütün günümü alacak,gerçi temiz ama olsun maksat oynamak olsun..:)pazarda toplantı.. Bu arada astrayı geçende yolda gördüm önümde gidiyordu..valla ne yalan söliim asfalta yakışmış.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Astra benimde favorimdi orda o yüzden cektim fotografini. Kahve bi passat CC vardi oda iyiydi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Clio symbol modifiye firmalarına tepki olarak yapılmış sanırım arka camdaki dudak nedir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Symboldeki amaç sanırsam çokta modifiye değil gibi Sadece şu inip kalkan süspansiyonların her araca uygulanabilirliğini göstermek .. En azından öyle umuyorum inşallah öyledir yani ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Symbol'un aynaları ADİDAS mış :D :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2014 Sağol cicim görmüş oldukk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firat Tuna Deniz Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Bende gittim bugun bir fotograf ekleyeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Basık araçları sevmeyen bir tek ben mi varım? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Basık araçları sevmeyen bir tek ben mi varım? hayır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap