Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Ben çalındığını tahmin ediyorum Onlarda 100+ oluyor genelde, geçmiş olsun o zaman yıkama etme sonrasında olmadıysa sorun yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Turtle wax sealer wax sıvı cilayi uyguladim 24 saat arayla 2 kere uyguladim Uygulamasi çok kolay max 1 saat arkadasim 1 saat bekle kurusun dedi ama ben kurudugunu gordugum an direk sildim. Uzun beklenirse silmek zorlaşiyor. Çok iyi silmek lazim yoksa ovalama şekilleri güneşte belli oluyor Etkisi oldu %20 oraninda artti gibi parlaklik ki bu iyi bir değer zaten parlakti. Ama bidaha kendim yapmam heralde bana 100 liraya mal oldu. Bir 100luk daha veririm profesyonel boya koruma yaptirirm polisajli falan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 (düzenlendi) Ama bidaha kendim yapmam heralde bana 100 liraya mal oldu. Bir 100luk daha veririm profesyonel boya koruma yaptirirm polisajli falan 500 ml lik bir şişe 3-4 kere cila yapar.. çok mu döktünüz.. bende bugün cilaldım her halde 3 veya 4 te 1 i bitmiştir.. 3M in sitesinde uygulama vieosu var bakarsanız ne kadar döküldüğüne ve yayıldığına.. bir kişi cilalar diğeri silerse 30 dk da biter.. üşenmeyin, kendiniz yapmaya devam.. 200 tl lik boya koruma diyen sizin aldığınız cilayı uyguluyor, 30 tl lik şişeyle 4-5 araba yapar makina kullanırsa.. Haziran 3, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Ford servisinde kampanya yapılmış 80.00 TL Pasta cila ben ücretini dün bakım ile birlikte verdim ve müsaid oldugumda yaptıracagim.Faturaya boya parlatma yazılmis fiyatta uygun olunca bu hızlı cila gibi birsey olmasın dedim hayır makina ile yapılacak cila uygulaması dediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 yeni arabaları kasapların eline bırakmayın. iyi bakılan bir aracın pek makinalık durumda olmaz zaten, belki çok ince bir kat. önüne gelene standart malzemeyi dayayan kasaplar verniği/boyayı inceltiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Hocam size en basitinden cizik kapatacak boya rengini kismen duzeltecek en temel uygulamayi soyleyim. Yikama Kil Yikama Srp Wax Bu sira ile uygulama yaparsaniz mutlaka fark edecektir ve parlaklik daha kalici olacaktir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Ben de arabami odullendirmeye karar verdim ve bu gin Kastamonuya yeni açılan sonax bayiine gittim. Ic dis komple detayli temizlik, motor yikama ve koruma, cizik giderme cila, koltuk temizleme ve koruma ilaveten ozon diye bir islem de yapacaklar. Tum bunlar icin 500 TL paket fiyat haIrlamislar acilis dolayisiyla. Hatta pakette ozon yok ama ben bir iki fikir verdim ozon u da ekledi. Haziran 19 a randevu aldim. Arabayi birakacagim ertesi gun aksam alacağım. Bakalim odulunu begenecek mi Focus um? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Ümit'in çok para ama hadi hayırlı olsun şimdiden.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Hayirli olsun gercekten buyuk meblalar. Isin icinde kullanilan malzmenin sonaxa maliyeti 50tl yapmaz ama 500tl fiyat cekiyorlar malesef bu sadece sonax icin degil hepsi icin oyle. Dilerimki memnun kalirsiniz uygulama yapan kisi de onemli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Ümit'in çok para ama hadi hayırlı olsun şimdiden.. Hayirli olsun gercekten buyuk meblalar. Isin icinde kullanilan malzmenin sonaxa maliyeti 50tl yapmaz ama 500tl fiyat cekiyorlar malesef bu sadece sonax icin degil hepsi icin oyle. Dilerimki memnun kalirsiniz uygulama yapan kisi de onemli Fiyat cok mu diyorsunuz. Hadi yav. Bana uygun gelmişti. Eger coksa yaptirmayim diyecegim de araba bi senlensin demistim. Ama bosver yaptirma derseniz yaptirmayim. Ya da bi kac tane daha firma var Kastamonu'da bu isi yapan. Bi de onlarla goruseyim. Birisi wurt digeri 3m bayii. Dur bakalim. Onlar lada goruseyim bi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Fiyat cok mu diyorsunuz. Hadi yav. Bana uygun gelmişti. Eger coksa yaptirmayim diyecegim de araba bi senlensin demistim. Ama bosver yaptirma derseniz yaptirmayim. Ya da bi kac tane daha firma var Kastamonu'da bu isi yapan. Bi de onlarla goruseyim. Birisi wurt digeri 3m bayii. Dur bakalim. Onlar lada goruseyim bi. Fazla derken size soyledikleri fiyat kendi tarifelerine gore normal ben sadece yapilan islemleri kullanilan malzeme maliyetine oranla cok demek istemistim ben kendim uygulama yapiyorum cok daha kaliteli malzeme ile yapiyorum bana maliyeti 200tl oluyor ama bununla iki kez yapiyorum aynisini bahsettiginiz bayiler 2 sefer yapsa 2000tl fiyat cekiyor. Bu sebeple fazla demistim. 3m ve wurth varsa onlarada sormanizi tavsiye ederim sonaxa gore cok daha kalitelidirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Benim de yaptırmam lazım, sorduğum yerler Ümit'in dediği gibi 500 tl civarında fiyat veriyor. Arabayı 15000 bakımına servise götürdüğümde yaptırmıştım 2 sene önce. O zaman kampanya var demişlerdi, 350 tl vermiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Tamam bi sorayim. Wurth bayii degil ama wurth un ürünleri ile uygulama yapıyor. Ve arkadasimla arasi iyi. Bakayim ben bi. Uyariniz icin Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 (düzenlendi) şu sıralar ford servislerinde yine kampanya mı var yoksa konya müdürü yeni geldi, o yüzden sadece buraya mı özel bilinmez, bir sürü uygulamayı 600 küsüre yapıp birde navigasyon hediye ediyorlarmış. bizim buralarda tüm ford arabaların sileceklerine zarf içinde bırakmışlar broşürü.. kumaş koruma, motor koruma, klima kanalları temizliği, izolasyon(sanırım altını ziftlemeden bahsediyorlar), cila, daha vardı hatırlamıyorum.. isterseniz bir tel edin servislere Haziran 7, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Bende geçen gün Würth'te yaptırdım, pasta-cila ve nano boya koruma 350 TL verdim ama gerçekten değdi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap