Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 @Nihat Abukan, Hayırlı olsun abi. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 @Nihat Abukan, Hayırlı olsun abi. Güle güle kullan. Teşekkür ederim Serdar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Bende geçen gün Würth'te yaptırdım, pasta-cila ve nano boya koruma 350 TL verdim ama gerçekten değdi. Hocam eger gercekten nano olduguna emin misiniz bu fiyata nano koruma yapacak hemde wurth olacak:) Super otesi fiyat diyebilirim nano korumanin malzemesi pahali zaten ayrica diger waxlar cilalar gibi 3-5uygulama da cikmiyor bir paketten. Bedavaya korumaya almissiniz aracinizi. Allah kaza bela vermesin cok guzel parliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Hocam eger gercekten nano olduguna emin misiniz bu fiyata nano koruma yapacak hemde wurth olacak:) Super otesi fiyat diyebilirim nano korumanin malzemesi pahali zaten ayrica diger waxlar cilalar gibi 3-5uygulama da cikmiyor bir paketten. Bedavaya korumaya almissiniz aracinizi. Allah kaza bela vermesin cok guzel parliyor Alıntı yaparken lütfen resimleri silin, aynı sayfada aynı resimler konuyu takip etmeyi zorlaştırıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Alıntı yaparken lütfen resimleri silin, aynı sayfada aynı resimler konuyu takip etmeyi zorlaştırıyor. Ozur diliyorum daha dikkatli olurum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Bende 30 bin bakiminda kampanya varmis pasta cila 80 tl dediler ucretini odedim misaid olunca yaptiricam o zamam bu fiyata benim arabaya ne yapacaklar merak ediyorum yikayip hizli cila v.s yapıp verecekler galiba 80 tl pasra cila Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Hocam eger gercekten nano olduguna emin misiniz bu fiyata nano koruma yapacak hemde wurth olacak:) Super otesi fiyat diyebilirim nano korumanin malzemesi pahali zaten ayrica diger waxlar cilalar gibi 3-5uygulama da cikmiyor bir paketten. Bedavaya korumaya almissiniz aracinizi. Allah kaza bela vermesin cok guzel parliyor Çok teşekkür ederim, fiyat konusu ise Würth Van'da yeni açıldığından dolayı birde işleticisi ve ustaları tanıdık olunca fiyat konusunda biraz şans sahibi olduk diyebilirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Çok teşekkür ederim, fiyat konusu ise Würth Van'da yeni açıldığından dolayı birde işleticisi ve ustaları tanıdık olunca fiyat konusunda biraz şans sahibi olduk diyebilirim. hocam sans degil piyango vurmus size:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Bende geçen gün Würth'te yaptırdım, pasta-cila ve nano boya koruma 350 TL verdim ama gerçekten değdi. Nihat bey sizin paketin icinde ic detayli temizlik, koltuk tavan ve taban temizlik ve koruma ve motor temizlik var mi? Sacma yazmis olabilirim ancak bu saatte bu kadar oluyor. Bu arada ben ic detaylı komple temizlik, ic koltuk koruma, dis cizik giderme koruma motor koruma, komple kaput koruma filmi, camurluklara film,kaputtaki tas attıklarına rötuş, on iki cama film toplam 750 tl ye anlaştım. Wurth ile. Ya bana cok geliyor aslinda ama kaputtaki tas atiklari ve koruma filmi icin yaptiracagim. Ayrica arabanin o bakimi artik hakettigini düşünüyorum nedense. Bu ara bosladik mi ne? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 Nihat bey sizin paketin icinde ic detayli temizlik, koltuk tavan ve taban temizlik ve koruma ve motor temizlik var mi? Sacma yazmis olabilirim ancak bu saatte bu kadar oluyor.Bu arada ben ic detaylı komple temizlik, ic koltuk koruma, dis cizik giderme koruma motor koruma, komple kaput koruma filmi, camurluklara film,kaputtaki tas attıklarına rötuş, on iki cama film toplam 750 tl ye anlaştım. Wurth ile. Ya bana cok geliyor aslinda ama kaputtaki tas atiklari ve koruma filmi icin yaptiracagim. Ayrica arabanin o bakimi artik hakettigini düşünüyorum nedense. Bu ara bosladik mi ne? Ümit, daha öncesinde serviste motor temizliğini ve dışarıda da detaylı iç temizlik yaptırdığımdan pasta, cila, ufak çiziklerin giderilmesi, ön kaputta oluşan ufak taş izlerinin rötuşlanması ve nano boya koruma yaptırdım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap