Fatih S. Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2014 geçenlerde yurt dışından sipariş ettiğim iç kapı kolu çerçeveleri bizim araçlara uymadığından elimde kalmıştı.İllaki bir şeyler yapmam gerekti bende bunu yapayım dedim ilk olarak aracın difüzör takılan yerine mat siyah folyo çektirdim,sonrasında bir hafta izinli günlerimde uğraştığım bu (ismini siz koyun ) parçları tasarladım çift ekzos görüntüsü vermeye çalışacam bu gün parçayı tamamladım ilerleyen günlerde araç üzerindeki görüntüsünü ekleyeceğim düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. (krom çerçeve hariç tamamen el yapımı.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 ilk baktığımda başlıkta egzoz yazıyo ama içerikte kapı kolu çerçevesi diye başlıyo içimden dedim yanlış başlık admin birazdan kilitler diye ama görüntü olarak güzel duracağına eminim yanlış krom inşallah dış etkenlerden etkilenip soyulmaz resimleri bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 valla ismini koyamadım ne desem uygun olur diye ama yaptık işte bişeyler krom çerçeve çok kaliteli kıyıp atamadım ne yalan söylyeyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 (düzenlendi) sonunda bitti çok şukür ilk icraatımı yaptım Nisan 7, 2014 Fatih S. tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep G. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Goruntu cok hos olmus. Anladigim kadari ile egsoz sistemi ile ilgisi yok eksoz tarafindaki sicakliktan etkilenirmi sizce yakinligi nedir egsoza? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 (düzenlendi) doğrudur ezsoz sistemiyle alakası yok egzostan etkilenmesi mümkün değil aralarında nerden baksan 1 karış boşluk var tampon altına sıfır yaptım yukarıdan bakıldığında ve önden arkaya alttan bakıldığında görünmüyor ayrıca yüksek hızda kopup gitme şansı yok su geçirmez:) beğendiğiniz için teşekkür ederim. Nisan 8, 2014 Fatih S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 çok güzel olmuş ellerinize sağlık.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Bu tip şeyleri pek sevmem ama çok kötü durmamış. Tavsiye istersen eğer üstündeki krom çerçevenin kalınlığı kadar yapabilirsen kener noktalarını daha bir güzel durur. Birde nasıl olur bilmiyorum ama renk tonu biraz daha metalik griye çalmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Bu tip şeyleri pek sevmem ama çok kötü durmamış. Tavsiye istersen eğer üstündeki krom çerçevenin kalınlığı kadar yapabilirsen kener noktalarını daha bir güzel durur. Birde nasıl olur bilmiyorum ama renk tonu biraz daha metalik griye çalmalı. teşekkür ederim tavsiyeniz için ama bingöl de yaşıyorum ve imkansızlıklar çok anlatamıyorum anlamıyorlar ayrıca beğendiğiniz için teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Yaratici olmus. Elinize saglik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 beğendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar saolun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Açıkgöz Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Süper olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezer K. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Yaratıcılık budur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Valla bravo. Elinize sağlık. Şahsen benim aklıma gelmezdi. Gelse bile uğraşmazdim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Ds 5e benzemiş iyi iş çıkarmışsınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap