Burak Koç Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2014 Dünkü toplantımızdan sonra hızımı alamadım ve çekime devam ettim..İşte Objektifime takılanlar.. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Çok güzel olmuş.Bu cumartesi Ihlara Vadisinin gezmediğmiz kısmını bitirmeyi planlıyoruz.Tabiki Fotoğraf techizatimizida yanımıza alarak gidelim diyoruz.Canon 350d makinan da lens 55-250 Is II mi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Çok güzel olmuş.Bu cumartesi Ihlara Vadisinin gezmediğmiz kısmını bitirmeyi planlıyoruz.Tabiki Fotoğraf techizatimizida yanımıza alarak gidelim diyoruz.Canon 350d makinan da lens 55-250 Is II mi.Aynen abi,bahsettiğim yeni aldığım lens.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Aynen abi,bahsettiğim yeni aldığım lens.. Bi de tripot al derim ben yanında bulunsun.Filtre taktınmı lense. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Tripotum var ama filtre takmadım,acemiyim biraz, bu lense ne takmalıyım acaba?birde filtre takarsam bu fotolardaki etkisi ne olur?onları bilemiyorum işte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Lensin hakkını vermişsiniz. Filtre koruyucu amaçla takılır genelde. Ya UV ya da skylight tercih edilir bu amaçla. Ama genelde fazla masrafa girmemek için 20-3 TL'lik filtreler kullanılır ki bu araba tabiriyle anlatılırsa Focus'a Şahin motoru takmak gibi bir şey olur. Ucuz filtreler çok katmanlı kaplamaya sahip değildirler ve özellikle fotoğrafı olumsuz etkileyen iç yansımalara neden olurlar. Bu nedenle önermem. Bunun yerine parasoley, ya da güneş siperi kullanmanızı öneririm hararetle. Mesela http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-aksesuarlari-canon-ef-s-55-250-lensler-icin-et-60-parasoley-139295049/detay İlle filtre takcaksanız da Hoya, B+W, Kasemann gibi kaliteli bir ürün tavsiye ederim, onlar da 100 TL'den aşağı değildir. Bir de polarize filtre kullanılabilir, metal dışı yüzeylerdeki yansımları azaltan ve renk doygunluğunu arttıran bir filtredir. Onların da kalitelileri pek ucuz değildir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Cem Bey tam aradığım bilgiler teşekkür ederim..Sanırım bahsettiğiniz parasoleyde tam bana göre.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap