tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 çok güzel durmuş,beğendim..güle güle kullanın.. Tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 maşallah ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Masallah jant 17" mi 18" mi birde lastik ölçüsü nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Masallah jant 17" mi 18" mi birde lastik ölçüsü nedir? Tesekkurler. Jantlar 18" 235/40/18 lastikler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Sadece görsele önem veriyor olmalısınız ki hiç sürüşten bahsetmemişsiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Sadece görsele önem veriyor olmalısınız ki hiç sürüşten bahsetmemişsiniz... Evet gorsellik on planda jantlar replica olsugundan biraz agir ama yaris yapmaya niyetim yok oyuzden bana yetiyor. Yaylar eibach oldugu icin konfordan cok az kayip oldu ama onemli degil genel olarak bole Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Hayirli olsun cok yakismis masallah mutlu mutlu gezmeler temennisiyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2014 Hayirli olsun cok yakismis masallah mutlu mutlu gezmeler temennisiyle Tesekkur ederim sagolun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 focus 3 lerde eibach yaylarda sedan hb dizel benzinli ayrımı yok mu? Atıyorum sedan dizel ile benzinli hb e aynı yay mı takılıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 focus 3 lerde eibach yaylarda sedan hb dizel benzinli ayrımı yok mu? Atıyorum sedan dizel ile benzinli hb e aynı yay mı takılıyor? Dizel benzinli ayrimi yok eibachda sedan hb var mi bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yüksel Boroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 ne kadara aldınız acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 ne kadara aldınız acaba? Fiyat bize ozel oldu biraz uyguna aldim ole diyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yüksel Boroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 ortalama ne kadar yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 ortalama ne kadar yani Piyasa fiyati 600 tl ole diyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yüksel Boroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 anladım teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap