tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 anladım teşekkürler Ne demek [emoji4] alicaksaniz eibach dan baskasini almayin konfor konusunda tek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yüksel Boroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 tamam aklımda:) sedanı çok düşürür mü peder fark etmez herhalde:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 tamam aklımda:) sedanı çok düşürür mü peder fark etmez herhalde:) Vallaha benim ki tam istedigim gibi dustu tek biniyorum oyuzden benim icin kafi. Benim baba anlamadi hatta senin arac cok yerden degistirelim diyor [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Sedan için aynı markadan ben de taktirdim. Konusu mevcut bakabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Ben de pederden habersiz taktırdım, taktırdığım gün de arkadaş ve hanımı geldi. Araba ile alakası olmayan kız; senin arabaya bir şeyler olmuş bir garip duruyor diyince bizim pederin anlamama ihtimali olmadığını kendime kabul ettirdim. Ki öyle de oldu... Aynı gün ayıktı olaya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yüksel Boroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 güzel olmuş da ben arka basık sevmiyorum heryerş aynı olacak acaba sen önün yayını arkaya mı taktırdın öyle oldu dicem ama hepsi aynı değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 güzel olmuş da ben arka basık sevmiyorum heryerş aynı olacak acaba sen önün yayını arkaya mı taktırdın öyle oldu dicem ama hepsi aynı değil mi Oyle bisey mumkun degil yaylar farkli on arka oyuzden olmaz arabanin kafadi yerde olcak arkadi biraz yuksek [emoji1] Ben de pederden habersiz taktırdım, taktırdığım gün de arkadaş ve hanımı geldi. Araba ile alakası olmayan kız; senin arabaya bir şeyler olmuş bir garip duruyor diyince bizim pederin anlamama ihtimali olmadığını kendime kabul ettirdim. Ki öyle de oldu... Aynı gün ayıktı olaya. Ben herseyi goze aldm tek bindigim icin farketmesi zor ama bagajda diger yaylar duruyor onlari biyere koyamadm bi gorurse anlar [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yüksel Boroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 yani o arkadaşın araba arka düşük olmuş o işte bi gariplik var ön düşük olması gerekirken arka zaten düşer 4 kişi binsen önemli olan ön Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 yani o arkadaşın araba arka düşük olmuş o işte bi gariplik var ön düşük olması gerekirken arka zaten düşer 4 kişi binsen önemli olan ön Aynen iki kisi dusuruyo direk [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 @Kemal Yüksel Boroğlu, Konuda da yazıyor zaten bir gariplik olduğu, sonucu da var son sayfada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Hee ben daha yeni foto atmadim hiç Birazdan cekeyim de atayım yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yüksel Boroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Hee ben daha yeni foto atmadim hiç Birazdan cekeyim de atayım yahu bekliyorum:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 bekliyorum:) eklendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Elinize saglik guzel olmuslar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yüksel Boroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 eklendi bulamadım bi link atarsanız iyi olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap