Cüneyt Aksoy Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2014 arkadaşlar 2010 sedan focus için bagaj üsttü çıta düşünüyorum ortalıkta birçok marka var fakat ben araştırmadan alma taraftarı olmadığım için sizlere sormak istedim mutlaka aracına uygulayan yada bu konuda bilgisi olan vardir hangi marka veya bu tarz gereçlerin tedariğiyle uğraşan arkadaşlar varsa da çok iyi olur. ayrıca xenon far kitte almayı düşünüyorum istanbulda bu tarz ürünleri nerden alabilirim uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti olarak :DD şimdiden yardımlarınız için çok saolun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Merceksiz xenon takıp milleti kör etmeyin! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cüneyt Aksoy Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Merceksiz xenon takıp milleti kör etmeyin! uyarın için çok sağol.bende aynı düşüncede olduğum için gidip mercekli kasa aldım şimdide farlarını değiştiricem sanırım bi sakınca yoktur 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap