Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arabamı bu haftasonu 30 bin bakımına götüreceğim. Servisi aradım bujiler falan değişir dedi. Bugün okulda bir arkadaşla konuşurken ben iridyum bujiler taktırdım hem yakıt hem de performans anlamında olumlu sonuç aldım, hem de 100 bin km garantili dedi. İçinizden iridyum buji taktıran var mı?
Soru
Hakan G.
Merhabalar.
Arabamı bu haftasonu 30 bin bakımına götüreceğim. Servisi aradım bujiler falan değişir dedi. Bugün okulda bir arkadaşla konuşurken ben iridyum bujiler taktırdım hem yakıt hem de performans anlamında olumlu sonuç aldım, hem de 100 bin km garantili dedi. İçinizden iridyum buji taktıran var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
7
5
4
Popular Days
Nis 10
13
Eyl 1
10
Nis 9
5
Ağs 31
4
Top Posters For This Question
Servet Ö. 12 posts
Kaan Yagizer 7 posts
Cem Boneval 5 posts
Hakan G. 4 posts
Popular Days
Nis 10 2014
13 posts
Eyl 1 2015
10 posts
Nis 9 2014
5 posts
Ağs 31 2015
4 posts
Popular Posts
Alperen G.
Şöyle bi anımı anlatayım.. Eşimin dayısı telkinlerimizi dinlemeyip hem vergiden hem yakıttan zararlı Mercedes C220 aldı.. Tabi yakıt can yakınca, bu sefer şu TV'lerde satılan yakıt hortumuna takılan
Onur Sezgin
iridyum buji nedir arkadaş? ben konu dışı paylaşımlar ve genel sohbet dışında dolaşmayacam...
Cem Boneval
Tartışmanın özü doğru da tarzı pek olmuş diyemeyeceğim. Şahsen tanıma mutluluğuna eriştiğim @Kaan Yagizer de @Servet Özkan da yapıcı, yaratıcı, zeki, bilgili ve saygın kişiler, ikisi de eminim masa b
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap