Nuri Gönder Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2014 Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyoruz. https://www.facebook.com/photo.php?v=755224814521646 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Sabah polis çevirdi aha radara girdim herhalde dedim kolonya şeker ikram etti trafik polisi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Tüm emniyet mensuplarının bayramı kutlu olsun... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Sabah polis çevirdi aha radara girdim herhalde dedim kolonya şeker ikram etti trafik polisi Biz kalem ve not defteri veriyoruz yanında da şeker 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Tüm polislerimizin 10 Nisan polis günü kutlu olsun... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Biz kalem ve not defteri veriyoruz yanında da şeker Bir çevirmeye girmek lazım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Biz kalem ve not defteri veriyoruz yanında da şeker Benim tipi beğenmediler galiba kalem defter veren olmadı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Benim tipi beğenmediler galiba kalem defter veren olmadı Seni zayıf görünce al sana şeker daha makbule geçer demiştir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Genelde kalem not defteri standlar da verilir ondan olsa gerek sizinki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Ramazan eli dikişli olduğu için şeker vermeyi tercih etmişlerdir... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Beni çocuk zannetti ondan şeker verdi bence 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Canımızı, malımızı ve haklarımızı korumak ve tehlike altındaysa kurtarmak için fedakâr bir şekilde çalışan tüm polislerimizin bu değerli gününü kutluyor; bunların aksine insan hakları, adalet, insanlık onuru, vicdan ve mizan sahibi olmaktan nasibini alamamış tüm emniyet teşkilâtı üyelerine selâhiyet ve insaf diliyorum. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Herkesin vicdanı kendi polisidir. Polis vicdanı olmayanın karşısındadır. M. Kemal ATATÜRK 10 Nisan 1845 polis teşkilatının kuruluş yıldönümü 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Herkesin vicdanı kendi polisidir. Polis vicdanı olmayanın karşısındadır. M. Kemal ATATÜRK 10 Nisan 1845 polis teşkilatının kuruluş yıldönümü Yıldönümünüz kutlu olsun Sn Mete Bey 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Herkese çok teşekkür ederim. Canımız pahasına gorevdeyiz. Ayrıca 170. Yıl dönümü [emoji5] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap