Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Aynen...Bakalım izmir'den Artvin'e bununla gidecez..Bakalım nasıl olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Nispeten yumuşak ve sessiz bir sürüş, yükselebilme ihtimali olan bir tüketim, vasat çekiş özellikleri, ferah kabin, 7 yılda sinmiş insan ve plastik kokuları olacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Nispeten yumuşak ve sessiz bir sürüş, yükselebilme ihtimali olan bir tüketim, vasat çekiş özellikleri, ferah kabin, 7 yılda sinmiş insan ve plastik kokuları olacak. Tolga okudm okudum sonu...korku filmi gibi bitti cümlenin sanki..ürtüm..insan kokuları..sanki morg.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Tolga okudm okudum sonu...korku filmi gibi bitti cümlenin sanki..ürtüm..insan kokuları..sanki morg.. Sen bilirsin eskiden 0 302 ler olurdu, ön kapısından ilk adım attığında bahsettiğim koku + kokuyu bastırmak için sıkılmış moktan kokular.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 hımm...sorma bazen türkiyenin bazı bölümlerine diyim bindigmde otobüse...yolculuklarımda...o sıralarda acılmış....yumurta..börek...garajdan alınmış lahmacunlar...arkaarkaya yakılan sigaralar...ozamanlar serbestti biliyorsun...ve saatlerce havasızlıktan otobüsün içindeki o agır ter kokusu...ayak kokusu...bilmemmi...anılarımı yazsam neler olur...ama sıkılan diger kokular hakikaten dahacok öretecegine kokuyu dahada agırlaştırırdı...nerden nereye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 ha eski dedinde...havalı APOLLO serisi...magırus...sende bunları hatırla biraz...burunlu arabalar...neydi onlar..unuttum ya...intermiydi neydi o otobüsler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Markası Deutz oluyordu sanırım.. Ne karakteristik sesleri vardı ama, bir de vites değişirken klasik "cart" diye ses gelirdi... İndikten sonra giderlerken arkalarından gideceğin yere vardığın manasına gelen tanıdık bir egzost sesi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Nispeten yumuşak ve sessiz bir sürüş, yükselebilme ihtimali olan bir tüketim, vasat çekiş özellikleri, ferah kabin, 7 yılda sinmiş insan ve plastik kokuları olacak. ne kadar basarsan bas ucuz ereğli gazıyla taş çatlasın 0,27 kuruş yakıyordu kilometre de..... Lütfen hem temiz bakılmış arabaya insan ve plastik kokusu sinmez örnek bizim araba.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Sizinkine sinmez tabi ki, bizim aldığımız insan kokusuna sahip olmuştur sadece ehehe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 onu bunu bilmemde cngodan sonra focusun arka koltugundan garip garip chanel 5 gucci falan kokular geliyor döşemeye sinmiş neden ki acaba.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Sizinkine sinmez tabi ki, bizim aldığımız insan kokusuna sahip olmuştur sadece ehehe abi arabanın içi kavun kokuyor yapma yav... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 onu bunu bilmemde cngodan sonra focusun arka koltugundan garip garip chanel 5 gucci falan kokular geliyor döşemeye sinmiş neden ki acaba.... evde olmaz dediğinden olmasın tevfik abi... :D Şaka bir yana nasıl bir koku acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 olum..gecen hafta şutladı ya adam bizi...house party verdi...adam sen nediyon....kokular süper hasan....kavun falan sıkma adamın icini bayıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 (düzenlendi) olum..gecen hafta şutladı ya adam bizi...house party verdi...adam sen nediyon....kokular süper hasan....kavun falan sıkma adamın icini bayıyor... abicim eve gidecek vakit bulamamıştır.. sıkmıyorum evdeki ince uzun(ancak o sığıyor) oda parfümü şişesini aldım arabaya koydum çok güzel oldu.. Ekim 23, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 glade mango yu koltuk altına koyuyon..olum sen onu bile bilmiyon domdom....ama kafa agrısı yapıyor...git dp den güzel bir parfüm al koy kolcaga sık arada süper... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap