Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Yakup izmirdekini geç. Otm. vectra hiç bakmayın derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Geçen bizim komşunun Kaynı almış 2004 model 24.500'e LPG de yok üstelik. Focus'u alırken bende çok baktım bu kasa vectralara ama elektronik arızası çok oluyormuş dendiği gibi, birde şehir içi için çok büyük geldi ama test ettiğim araç o kadarda hantal değildi söylendiği gibi. Ama iyikide focus almışım diyorum. Yakup benim aracı verelim senin arkadaşa. http://www.sahibinde...54487245/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 abi bizde boradan sonra focus yerine 2001 model vectra B kasa alacaktık makyajlı kasa.2.0 motor otomatik vitesti ufak bi araştırma yaptık vectra'ların özellikle otomatik vitesli araçlarında sorun olduğunu ve sorun olduğunda da büyük yaptırımlar çıkardığını öğrenmiştik vazgeçtik sonradan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Herkese teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Arabayı aldı bizin arkadaş bişey olursa da satarım mantığı ile geçmiş olsun Artık yarın öbürgün test etmeye gidecez..Batum felan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Hayırlı olsun....İnşallah bir problemi çıkmaz aracın..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Arabayı aldı bizin arkadaş bişey olursa da satarım mantığı ile geçmiş olsun Artık yarın öbürgün test etmeye gidecez..Batum felan Hangisini izmirdekini mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 2.2 motor ile yakıt + bandrol fiyatını öğrenirseniz bizide bilgilendirin hep merak etmişimdir yüksek hacimli motorun yakıtlarını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Hangisini izmirdekini mi? Evet , araba zaten burdaymış abi eniştesinin takas yaptılar octavia ile.. 2.2 motor ile yakıt + bandrol fiyatını öğrenirseniz bizide bilgilendirin hep merak etmişimdir yüksek hacimli motorun yakıtlarını. Kardeşim bandrol, 1-3 yaş 2.897 tl 4-6 yaş 2.105 tl 7-11 yaş 1.315 tl (yani 2002 model olan bu araç 9 yaşındadır) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Hayırlı olsun, o km de ki aracın umarım otm. şanzıman bakımları ihmal edilememiştir; ülkemizde otm. şanzıman bakımı çok aksatılan bir husustur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Buarada aklıma geldi , arkadaş'a vazgeçirttim zorla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Harbiden sevaba girmişsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Elektronik teknolojisi çok gelişmemiş bakımlı Mercedes ler dışında çok az araca o km deyken alacak kadar güvenebilirim, iyi olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Merhaba, Aradan uzunca süre geçti 2004 Passat mpi lpg alındı..Comfortline 25.000 tl 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 With "hayır" Weak but a strong engine selected.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap